Vaša košarica je prazna.

15. Seasplash bio je sjajan, potrudit ćemo se da 16. bude još bolji!


 • S malom zadrškom nakon završetka ovogodišnjeg, petnaestog izdanja te nakon borbe s post-festivalskom depresijom, organizatorski tim Seasplasha ovim putem se iskreno i toplo zahvaljuje svim posjetiteljima, izvođačima i volonterima na veličanstvenoj atmosferi i kreiranju još jednog nezaboravnog festivalskog iskustva! Iduće godine očekuje nas šesnaesto izdanje, koje će se održati u trećem tjednu mjeseca srpnja, točnije od 19. do 22.7.2018. Detalji koncepta festivala i glazbenog programa biti će, naravno, predstavljeni u nadolazećim tjednima. Ostanite na vezi! One koji znaju dobro planirati i još k tome znatno uštedjeti razveseliti će informacija da je u prodaju puštena prva serija ulaznica tzv. SuperRanograbilica, naravno po super povoljnim cijenama!

  Naši vrijedni fotografi zabilježili su pregršt lijepih trenutaka i nasmiješenih lica. Svakako posjetite galerije fotografija!

  Nakon festivala ostalo je još nešto festivalskih majica

  Oni koji su za vrijeme trajanja festivala propustili nabaviti neki od artikala iz ovogodišnje ponude to još uvijek mogu učiniti putem PDV-ovog ili Seasplash web-dućana. Ostalo je još nekoliko modela i veličina. Požurite!

  Prijava

  CAPTCHA
  Pitanje za prevenciju spam korisnika.