Vaša košarica je prazna.

Comeback Kid & Ponor / četvrtak 25/01/2018 @KSET


 • Nego, kakve su vibracije u 2018.? Dobre, kao i uvijek. Naravno da su dobre kad se u Hrvatsku vraća Comeback Kid. Velika nam je čast ugostiti ove kanadske hardcore punk velikane koji su itekako poznati domaćoj publici. Podršku im pruža ekipa iz svima dobroznanog Ponora! Bit će to pravo HC veselje u četvrtak, 25. siječnja, u KSET-u.

  COMEBACK KID dolazi iz Winnipega, grada s bogatom hokejaškom tradicijom, kako i dolikuje državi iz koje dolaze, a i ime su dobili po hokejašu Mariu Lemieuxu koji se 2000. godine vratio u NHL kad je bend i osnovan. Sebe simbolično nazivaju „no coast hardcore“ bendom. Do sada su izdali jedan EP, jedan DVD/live i šest albuma, a posljednji „Outsider“ će promovirati ovom prilikom, dvije i pol godine nakon njihovog posljednjeg nastupa u Zagrebu. Članovi benda su Andrew Neufeld aka Goose, Jeremy Hiebert, Stu Ross aka Toad, Ron Friesen i Jesse Labovitz.
  FB: https://www.facebook.com/pg/Comeback.Kid/
  YT: https://www.youtube.com/watch?v=2NTyyCwwDfY

  PONOR je hardcore punk bend iz Zagreba osnovan krajem 2011. godine. Čine ga već poznata lica domaće hardcore scene, do sada najzapaženija kroz djelovanje u nekadašnjem HC bendu „Amok“. Iza sebe imaju album „Ovo je kraj“ objavljen krajem 2013. Godine, te ništa manje sjajnog nasljednika “Prah i pepeo” objavljenog u rujnu 2017.
  FB: https://www.facebook.com/pg/PonorHC
  YT: https://www.youtube.com/watch?v=cb0J6Un6UuQ
  BC: https://ponor.bandcamp.com/

  Cijena ulaznice je 65/80 kuna, a informacije o pretprodaji bit će dostupne uskoro.

  p.s. uskoro ćemo objaviti još jednu predgrupu

  Prijava

  CAPTCHA
  Pitanje za prevenciju spam korisnika.