Vaša košarica je prazna.

Dimensions festival objavio datume 7. izdanja, a u prodaji najpovoljnije ulaznice


 • Šesti Dimensions festival koji se održao krajem kolovoza i početkom rujna ostat će nezaboravan po koncertu velike glazbene i modne ikone Grace Jones i trojca Moderat te niza gostiju u pulskoj Areni, čime je otpočelo još jedno putovanje u sve dimenzije elektroničke glazbe.

  U ostala četiri festivalska dana na tvrđavi Punta Christo posjetitelji iz cijelog svijeta su poslušali i pogledali 150 glazbenika na jedanaest pozornica, glavnoj pozornici The Clearingu, popularnoj dnevnoj pozornici The Beach te brojnim zabavama na brodovima koji su plovili brijunskim arhipelagom.

  Osim glavnih zvijezda festivala, techno pionira i osnivača kultnog detroitskog labela Underground Resistancea Jeffa Millsa i jedne od najpopularnijih ženskih elektronskih glazbenica Nine Kraviz, koja je nastupila dva puta, nositelji line-upa bili su Floating Points, Dâm-Funk, Helena Hauff, Male, Theo Parrish, Marcel Dettmann, Daphni, Levon Vincent, Antal, Goldie, Adrian Sherwood, Giles Peterson i dr.

  Sedmo izdanje ovog cijenjenog festivala bit će otvoreno koncertom u pulskoj Areni 29. kolovoza 2018., a sam festival održat će se od 30. kolovoza do 2. rujna 2018. na tvrđavi Punta Christo.

   

  Dimensions je izrastao oko zajedničke ljubavi prema glazbi i kako bi se zahvalili publici organizatori festivala su pripremili novost za sve dosadašnje i buduće posjetitelje festivala, a to je posebna ponuda festivalskih ulaznica, po do sada najnižoj cijeni od samo 400 kn. Festivalska ulaznica vrijedi za četiri festivalska dana i noći na tvrđavi Punta Christo ne uključujući koncert otvorenja. Ulaznice su već u prodaji i mogu se naći na ovom linku, putem Entrio sistema te na Entrio prodajnim mjestima.

  Objavljen je video s najboljim trenucima 6. Dimensions festival koji se održao krajem kolovoza i početkom rujna ove godine. Sjetimo se ponovno genijalnog otvaranja u pulskoj Areni s Grace Jones te četiri dana na tvrđavi Punta Christo. Autor videa su DGTL Concepts, a sva glazba dolazi s Dimensions Recordings izdavačke kuće.

   

   

   

   

  Prijava

  CAPTCHA
  Pitanje za prevenciju spam korisnika.