Vaša košarica je prazna.

Forever, treći singl Kozmodruma je vani


 • Nakon predstavljanja dva singla Otok Potok i Whisper, te video spota gdje u svojoj interpretaciji sviraju pjesmu Strobe, slavnog producenta/DJ-a znanog kao deadmau5, elektronički jazz sastav Kozmodrum izbacuje i treći singl po redu naziva Forever. Sve tri numere prethode skorašnjem objavljivanju novog, dugosvirajućeg albuma Gravity koji bi trebao izaći početkom lipnja zajedničkom suradnjom dviju etiketa Zone Muzika i PDV-a.

  Kozmodrum je peteročlani sastav koji uspješno objedinjuje elektronsku i organsku glazbu. Svoju mješavinu nazivaju Organic Dance Music. Glazbenim vokabularom preuzeli su ono što im najviše odgovara iz sfere žanrova kao što su technohouse i dubstep, te ih sjedinili s instrumentalnim post rock, ambijentalnim i minimalističkim tekovinama, pritom ne zaboravljajući jazz tradiciju koja je jako utkana u njihov izričaj. Janko Novoselić je idejni začetnik, kreativna pokretačka sila i svirač skoro svih instrumenata koji glazbu sklada u studijskom ambijentu.

  Glazbenici koji sviraju u Kozmodrumu su redom vrhunski profesionalci čiji se rad redovito prepoznaje na međunarodnom nivou. Sviranje s imenima kao što su Hans Joachim Roedelius , Sunao InamiReggie WashingtonPeter ErskineDavid LiebmanAlan BroadbentDavid Murray i Saskia Laroo dodatno pridodaju 'težini' i sviračkim sposobnostima pojedinaca koji čine Kozmodrum.

   

   

   

  Prijava

  CAPTCHA
  Pitanje za prevenciju spam korisnika.