Vaša košarica je prazna.

PDV pop-up record store na Zagreb Design Weeku


 • Od petka 11.05. do nedjelje 20.05. na prostoru Tehničkog muzeja Nikola Tesla održat će se peti Zagreb Design Week (nekadašnji Tjedan dizajna). Među brojnim izlagačima i prodavačima pod temom suvremeno/svevremeno naći će se i PDV pop-up record store na kojem ćete moći naći neka od recentnih svjetskih, domaćih i PDV-ovih izdanja. Uz izdanja na ponudi će biti i niz proizvoda za zaštitu i održavanje vaših vinila i gramofona. 

  Osim nosačima zvuka PDV će se predstaviti i svojim merchandise sektorom, službenim majicama PDV bendova i festivala u organizaciji Pozitivnog Ritma. U prodaji će također biti i DechkoTzar i Citza Tzarica, muška i ženska streetwear linija beogradskog dizajnerskog dvojca Braća Burazeri

  Osim pop-up storeom na expo dijelu, PDV je zastupljen i u večernjem programu ZGDW-a. Na otvaranju tjedna u petak 11.05. u 19:30 nastupit će kreativni direktor Pozitivnog Ritma i PDV-a Vedran Meniga uz Yammatovog Dinu Milića. U nedjelju 13.05. od 14:00 do 20:00 nastupit će Ilija Rudman i predstaviti Imogen Recordings koji se nalazi u PDV-ovoj distribuciji. U ponedjeljak 14.05. u 20:00 nastupit će naš dragi prijatelj i suradnik Petar Dundov, U četvrtak 17.05. u 20:00 će nastupiti Jan Kinčl & Regis Kattie čije se izdanje In Plain Sight LP očekuje krajem mjeseca, a u petak 18.05. nastupit će još jedni dragi prijatelji, bend Šumovi protiv valova.

  Prijava

  CAPTCHA
  Pitanje za prevenciju spam korisnika.