Vaša košarica je prazna.

Promocija novog spota Cojonesa


 • Zagrebački rockeri Cojones ne miruju ni trenutka. Nakon izdavanja trećeg, dugosvirajućeg albuma Resonate (PDV017) na LP/CD/Digital formatima, europske turneje povodom promocije istog, velikog koncerta u Zagrebu krajem prošle godine u Tvornici Kulture, zauzimanja visokih mjesta na godišnjim listama izdanja mnogih novinara i medijske struke došlo je vrijeme za nove pobjede.

  Javna promocija novog singla, ujedno i video spota za pjesmu Origin of Fire, skinutog s albuma Resonate, održati će se u četvrtak16.03.2017. u kreativno-konceptualnom prostoru Pločnik (Međimurska 21, Zagreb) s početkom u 20h. Uz druženje s bendom, prijateljima i fanovima premijerno će se na velikom platnu zavrtiti Origin of FirePuštanje video spota za šire mase, kao i na pratećim društvenim mrežama očekuje se u petak, 17.3.2017.

  Spot je režirao naš proslavljeni redatelj Radislav Jovanov GonzoUz nemalu pomoć prijatelja i fanova, glumice Aleksandre Naumov, Nove Runde, Zlih bubnjara, Pogona Jedinstvo i vjerovali ili ne Interventne policije, bend je uspio dočarati jednu vrlo zanimljivu atmosferu. 

  www.cojones.pdv.com.hr
  http://www.cojonesband.com
  https://www.facebook.com/cojonesband

   

  Newsletter

  Prijava

  CAPTCHA
  Pitanje za prevenciju spam korisnika.

  Facebook