Vaša košarica je prazna.

Waitapu: "Hortus" promocija albuma


 • Literarni opus Jože Horvata nas vodi k stadiju neimanja straha pred novim izazovima i stalnom pogledu koji si ne libi gledati u oči slobodi i izazovima koji slijede. Takav kontekst je odredio i novo izdanje čakovečkih Waitapu, čijom promocijom otvaramo klupsku sezonu kluba Attack uz dakako uvažene i drage nam goste.

  Promocija albuma "Hortus"

  AKC Attack!
  3.11.2017. (petak)
  22.00h // 40 kn

  Waitapu, psychedelic dub, Čakovec Na krajnjem sjeveru prije desetak godina nastaje WAITAPU. Njihov je zvuk satkan od psihodeličnih gitara, repetirajućeg bassa i tripoidnih bubnjeva, stvarajući dub zvuk za generaciju koja se ne libi eksperimentirati. "HORTUS" je sve ovo ali i korak više. Lišen lirika, ispunjen mračnim tonovima uz "živu" izvedbu od koje zastaje dah.

  https://www.facebook.com/waitapu.bassonic/ https://waitapu.bandcamp.com

  BLKPRNT, trip hop, Zagreb
  Začudni trio koji nas upoznaje s ostavštinom bristolskog zvuka sredine 90'-tih. Začinjeni su i daškom future jazza, a za ovu prigodu su složili poseban DJ set kojim nastavljaju istraživati modernu i pomalo začudnu elektroniku.

  https://www.facebook.com/BLKPRNT/
  https://blkprnt.bandcamp.com/

  Genetik Dub, stepper dub, Paris
  Monsieur Paul trenutno živi i radi u Parisu, okružen francuskom dub pričom koja je uvijek nekako bila teža zvukom od ostalih im kolega po žanru. Na svom novom balkanskom putovanju donosi DJ set ispunjen plesnim i bržim stepper ritomvima uz naglask na psihodeliju. 

  https://www.facebook.com/Genetik-Dub-148403638859084/?pnref=lhc
  https://soundcloud.com/genetikdub

  MMMeniga, dub/reggae, Zagreb
  Započeo je davnih dana svirati u pank bendu. Potom je gradio lokalnu dub priču, a danas vodi uspješne festivale i izdavačku kuću. Vedran Meniga je sve ovo plus još mnogo toga. Kakav će nam dub servirati ovoga puta, ostaje na nama da vidimo. 

  https://soundcloud.com/meniga

  FB event --> http://bit.ly/2yeuasm

  Ulaznice po cijeni od 40 kn će se moći kupiti na ulazu kluba!

  Prijava

  CAPTCHA
  Pitanje za prevenciju spam korisnika.