Bella Technika premijerno u Hrvatskoj na 17. Tabor Film festivalu

U petak, 12.7.2019. plešemo uz premijerni nastup elektronskog pop sastava Bella Technika u sklopu glazbenog programa 17. Tabor Film Festivala!

Riječ je o skupini koja je nova reinkarnacija jednog od najutjecajnijih regionalnih bendova, beogradskog Darkwood Duba. Autori i osnivači Bojan Drobac - Bambi i Milorad Ristić - Miki nakon stotina darkvudskih koncerata i osam albuma 2016. godine kreću u novu glazbenu avanturu, potpuno neopterećeni nasljeđem popularnosti. Gotovo dvije godine u tajnosti su pripremali album Section i ove godine podarili posve svjež i neočekivano nov zvuk, inspiriran fuzijom najrazličitijih utjecaja poput rane elektronske i plesne glazbe kombinirane sa psihodeličnim rockom, pop glazbom i dubom 80-ih. Uz angažman operne pjevačice Katarine Jovanović za vokalnu izvedbu, čitava plejada zvučnih glazbenih imena surađivala je na ovom albumu koji obiluje zaraznim ritmovima, vrhunskim vokalnim interpretacijama i melodičnim synth dionicama Bella Technika prava je poslastica za iskusne glazbene znalce, a od nekadašnjih darkvudovaca ne možemo očekivati ništa manje od vrhunskog koncerta na taborskome brijegu.

Njihov album prvijenac Section izdan je u LP/CD/Digital oblicima zajedničkom suradnjom nove etikete Bravo Boys (podetikete beogradskog Odličnog hrčka) i PDV-a.