Četvrti rođendan dućana ploča PDV

PDV Records x Merchandise - dućan ploča i popratne opreme
@ Pločnik - Bar*Music*Lifestyle, Međimurska 21, Zagreb
Petak, 31.07.2020., 12-18h

Dragi naši prijatelji i pratitelji!

Dućan ploča i popratne opreme PDV slavi svoj četvrti rođendan! Kako dolikuje prilici obilježiti ćemo ga u petak, 31.7., od 12h-18h na katu iznad Pločnika (Međimurska 21, ZG). Pripremili smo vam jedinstveni popust od 15% na cjelokupni asortiman ponude dućana. To uključuje sve vinilne i CD naslove izdanja naše etikete i pratećih distribucija, knjige, odjevni merchandise, potrepštine za brigu o vinilima (Vinyl care). Izdvajamo nova vinilna izdanja izvođača: Zion Train, Neon Lies i CVER te friško objavljene uratke elektroničke etikete Imogen Recordings.

U ponudi dućana i web-shopa je novitet iz selekcije izbora prirodne kozmetike obiteljskog brenda Sapunoteka kao i Tekući kutak s ponudom craft piva domaćih pivara (Nova Runda, The Garden Brewery, Primarius, Šibenska pivovara, Međimurski lepi dečki, Visibaba) te ponuda energetskog pića na prirodnoj bazi Club-Mate i Club Mate Cola. 

Za zvučnu kulisu bit će zadužen mladi gospar od vinila Mradar (Bunar) koji će vas provesti dub/techno/rock tekovinama u svom live setu od 16h-18h.

FB event --> Četvrti rođendan dućana ploča PDV

Recentna PDV izdanja

Protekla godina nam je izdavački bila produktivna. Izbacili smo nekolicinu novih glazbenih uradaka kao što su 'Delta', prvi dugosvirajući album live techno sastava ABOP. Izašao je i drugi dio deep/dark dubstep kompilacije slovenskog soundsystem kolektiva Deep End! te (re)izdali po prvi put na dvostrukom vinilu (uz CD/digital verzije) kultni uradak 'Pobjedimo laž' šibenskog anarcho/HC/punk benda Nula, koji originalno izdat na kazeti 1994.g. Također, u domaćoj diskografskoj povijesti zaživilo je prvo vinilno (etched) izdanje zagrebačkog heavy rock benda Stonebride i njihovog mini albuma 'Animals on Display'.

S obzirom na podosta hektičnu situaciju koja je zadesila cijeli svijet u doba pandemije hrabro koračamo prema naprijed, te zajedničkim snagama nastavljamo slijediti staze kvalitetne glazbe, druženja i pozitivnih vibracija na svim razinama.

Nove vinilne pridošlice


Tekući kutak

Sapunoteka