Doom Temple na koncertnoj promociji izdanja "Moonrock Chronicles" 28. 6. u DVA OSAM će imati i premijeru prvog video spota!

Tvrda rock četvorka koju je u zajednički projekt djelomično gurnula i frustracija glazbenom okolinom u kojoj su do tada obitavali profunkcionirala je nakon svega nekoliko taktova prve zajedničke probe. Glazba koju je iznjedrilo zimsko session okupljanje 2023. od samog starta bila je ispunjena temeljima sludge metala s debelom armaturom Black Sabbatha, umočenom u ritamske podloge ranog Soundgardena. Glazbena kreativnost članova uz izlaganje utjecaju bendova poput Sleepa i zagrebačkog Rifftreea usmjerilo je izričaj Doom Templea s fokusom na kvalitetu i nivo rada već u najranijoj fazi na puteve bendova koje su isticali kao vlastite uzore.

Festival Buke, rock koncerti mladih bendova, brojna supkulturna događanja, zajednički izlasci i druženja utjecali su na ovu mladu zagrebačku četvorku, a prvim EP-om "Moonrock Chronicles", objavljenim za PDV Records (PDV079) spremni su za izlazak iz undergrounda i pozornice klubova. Bend čine Luka Lasan (vokal), Karlo Lugarić (bubanj), Roko Ivan Divić (gitara) i Karlo Orešić (bass) koji kroz Doom Temple isporučuju glasnu dozu buke koja je vapaj generacije Z prema konzumentskom društvu u kojem živimo. Britkim i kritičnim tekstovima slušatelju iznose emocije i frustracije svojeg naraštaja.

Kao goste, koji će posjetitelje izuti iz cipela, su odabrali vrlo mladu i perspektivnu stoner/doom trojku s domaće scene, 10KRE iz Zagreba! Kad kažemo vrlo mladu stvarno to i mislimo; Mak Cvanciger (vokal, gitara, 1. razred), Matej Tumpa (bas, 1. razred), Tin Jarić (bubanj, 8. razred).

Nakon što 10KRE prodrmaju slušne kanale, a prije Doom Temple nastupa, očekuje nas premijera njihovog prvog video spota kojeg jedva čekamo!

Vrata kluba otvaraju se u 21:00, 10KRE sviraju u 22:00, a Doom Temple prikzivanje spota počinje u 23:00, nakon čega nas očekuje promocija "Moonrock Chroniclesa", ulaznice po cijeni od 5 eura potražite na linku https://dvaosam.com/event/428-doom-temple-koncertna-promocija-prvog-izdanja-moonrock-chronicles-ep