Lili Gee i vinilno izdanje 'Android' EP-a

Priča o bendu Lili Gee započinje kada je Lidija Graovac (Soulfingers) u jednom susretu sa Mirom Odakom (Strings, Krug) odlučila da bi voljela napraviti jednu svoju solo pjesmu. Prva pjesma koja je proizašla iz ove suradnje je bila optimistična pop stvar "Sunčan dan" gdje je bilo očito da glazbena kemija između dvaju autora itekako postoji. 
Lidija je dugo vremena pjevala backvokale u bendu Soulfingers a Miro je pjevao u šibenskom bendu Strings ,a kasnije u bendu Krug.  Idući singl bila je pjesma "Promijenila sam se" koja je bend odmakla od pop muzike a po tematici teksta radilo se o izrazito jakoj "women power" pjesmi. Bend Lili Gee izdavao je singl za singlom za Aquarius records/Spona i svirao u klubovima po cijeloj zemlji vozeći se u svom starom karavanu nazvanom Lilimobil.

U lipnju 2019. izlazi prvi album naziva Predigra na kojem se nalazi deset raznolikih pjesama s utjecajima rock, reggae, ska , funka pa sve do bluesa u završnoj pjesmi "Dala sam ti sve". Pjesma "Volim" progovara i o rastućoj mržnji u društvu a inspirirana je čovjekom iz Zadra koji je hejterske grafite na zidovima prepravljao u pozitivne, a bend je to izrazio  s riječima  "na zidovima piše ubi, a ja ga mjenjam u ljubi".


Nakon izlaska albuma Lili Gee su tokom 2019-te odsvirali četrdeset koncerata i spremali novi EP album pod nazivom Android. Posebnost ovog EP-a je da se on pojavljuje u vinilnom izdanju što je bila velika želja Mira Odaka a uspio ju je realizirati uz pomoć ekipe iz Pozitivnog ritma, PDV-a i kluba Pločnik. Najavni singl "Android" govori o ljubavi žene i androida s jasnim seksualnim aluzijama ali i o osamljenosti kojom smo okruženi. Na ploči su još tri pjesme a sve su posveta ženskim pjevačicama iz "bolje prošlosti rocka" pa je tu pjesma "Ovako onako" posvećena Debbie Harry, zatim "Princ sa Levanta" za njemačku pjevačicu Nenu Kerner i pjesma "Sve je dobro" koja ide za Joan Jett

Autori pjesama su Miro Odak i Lidija Graovac. U bendu su još Krešo Šakić (bass gitara) i Goran Radoš (bubnjevi)