Novo ljetno radno vrijeme dućana ploča PDV

Dragi svi, ovim vas putem obavještavamo da naš dućan ploča i popratne opreme od 15.6.2020. prelazi na ljetno radno vrijeme.

Smješteni iznad konceptualnog prostora/bara/kluba Pločnik (Međimurska 21, Zagreb) nastavljamo u radnom vremenu 12h-18h, svakim danom od ponedjeljka do petka te subotom 15h-21h, osim nedjelje i blagdana. Podsjećamo da plaćanje u dućanu i online možete vršiti karticama (VISAMastercardMaestro) kao i obročno. Od šarolikih žanrova, te izvođača u ponudi iz punk, HC, dub, reggae, rock, techno, house, bass i srodnih kretanja, zasigurno će se naći ponešto za zadovoljavanje ukusa svih audiofilnih uživatelja.

Također, tu je i naš Tekući kutak  iz kojeg možete izabrati selekciju okusa craft piva u limenci ili boci domaćih/regionalnih pivovara (Nova Runda, The Garden Brewery, Lepi Dečki, Šibenska pivovara, Primarius, Visibaba i Kabinet) te ih konzumirati u kućnoj atmosferi.

Veselimo se posjeti, druženju, pitanjima i svemu što vam padne na pamet jer uz glazbu je sve lakše. Osim nosača zvuka u ponudi se nalazi i široka lepeza opreme za zaštitu vinila i gramofonske opreme. Tu je uvijek i naš web shop za sve narudžbe, upite i kupovinu. 

Vidimo se!