PDV ekskluzivni partner na Seasplash, Martinska Punk meets Kanal Fest i Preach The RIČ festivalima na Martinskoj!

Ljeto je upeklo, a time se naše aktivnosti u Zagrebu smanjuju, dok se one na moru itekako zahuktavaju. Dok prodavaonica ploča u Zagrebu i dalje radi po ljetnom rasporedu, većina tima se seli na Martinsku u Šibenik gdje će PDV ekskluzivno imati merchandise štand na posljednjem, 21. Seasplash festivalu, 20. 7. – 23. 7., uključujući Day Zero 19. 7. na tvrđavi Sv. Mihovila, Martinska Punk meets Kanal Fest, 27. 7. – 29. 7., te Preach The RIČ, 18. 8. – 20. 8.

PDV će sa svojim bogatim katalogom oplemeniti ponudu na svim spomenutim festivalima, jer uz festivalski merchandise na Seasplash festivalu, posjetitelji će moći pronaći odlične, potpuno nove i neke starije legendarne albume na LP i CD formatima, reggae, dub, roots i srodnih žanrova, a slična specijalizirana ponuda punk i hardcore naslova će biti dostupna na Martinska Punk meets Kanal Fest, te ponuda domaćeg i stranog rapa i hip-hopa, od mainstreama do undergrounda, na Preach The RIČ festivalu.

Također, svim kupcima dajemo mogućnost čuvanja kupljene robe do kraja festivala kojem prisustvuju, kako bi se mogli bezbrižno opustiti i zabavljati prije nego koncerti završe.

Očekuju nas odlični ljetni festivali na Martinskoj, a ponudu koja vas očekuje provjerite na našem web shopu www.pdv.com.hr gdje odmah možete i naručiti naslove koji vas zanimaju, kako ne biste ostali bez njih!