Pet u petom - najava novih digitalnih izdanja etikete PDV

Mjesec svibanj donosi nam puno lijepih vijesti! Pod geslom 'pet u petom' najavljujemo isto toliko digitalnih izdanja iz naše šarene izdavačke kuhinje. Neka će tek biti objavljena dok se druga po prvi put ikada pojavljuju u ovom formatu. Više detalja o svakom izdanju pojedinačno biti će dostupno u narednim tjednima. Na meniju su ovog puta glazbeni uratci alternativnog rock benda Magul, zagrebačkog dub sastava Radikal Dub Kolektiv, novi album world music projekta Vladimir & Kalafat te split izdanje HC/punk bendova Nula i Bijes zdravog razuma.

 


Magul "Magul 2" (PDV049)
Drugi album šibenskog alternativnog rock sastava pod vodstvom Ante Prgina glazbu je stvarao i uvježbavao u studijskom okruženju, što je uvelike utjecalo na zvuk novog materijala.


Radikal Dub Kolektiv "Radikal Dub Kolektiv" (PDV050)
Prvi domaći dub album, sa ska, punkrock i trance utjecajima. Objavljen 2004. kao CD u izdanju Zvuka Močvare, Kingstona i Humanita Nove. Reizdan 2008. kao LP/MC (NNNW). Ovom prilikom biti će objavljen prvi put u digitalnom formatu.


Radikal Dub Kolektiv "Rajčice Dub / Tomato Jungle" (PDV051)
''Spontani'' hit koji se zadržao 14 tjedana na Ceneru, domaćoj Top ljestvici Radia 101.
Prvi domaći dub 7" singl (Kingston) koji na B strani sadrži jungle remiks. Premijerno izdanje u digitlanim formatu koje će popratiti limitirana serija na 7".


Vladimir & Kalafat "El Shatt" (PDV052)
Novi dugosvirajući uradak nas odvodi korak dalje, točno tamo gdje je stao njegov prethodnik "Riva Degli Schiavoni".


Nula / Bijes zdravog razuma "Šplit (ako može šport, može i šplit)" (PDV053)
Premijerno digitalno izdanje prve DIY ploče novije hrvatske povijesti, sa dva prijateljska benda.