Pi promocija albuma "E.I." održava se 9. 6. u KSET-u, a prije toga je zakazano druženje s fanovima u PDV prodavaonici!

Pi je hvaljeni projekt regionalno prepoznate umjetnice, multiinstrumentalistice i kantautorice Ivane Picek. Glazbenu karijeru započela je prije više od 10 godina, a ime i prethodni rad joj se veže uz kantautorsko-folk izričaj, te uz bend Pridjevi.

Ivana Picek ovim projektom vrši metamorfozu iz akustične glazbenice u elektroničku cyber vilu koja publiku opčinjava mističnim i avangardnim electro-alien-fairy-cyber-hyper-pop zvukom. Izbacivanjem singla i video spota u 2020. godini za pjesmu "Mali android" Pi je započela proces novog uratka, da bi nedavnim objavljivanjem "Antifragilna" teren bio u potpunosti spreman za Ivanino novo poglavlje i znanstvenofantastičnu avanturu nazvanu "E.I.", u izdanju PDV-a.

Sve pjesme na novom albumu Pi je sama osmislila, napisala i snimila (kako kaže, sve je nastalo na njenom laptopu), uz pomoć dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Ariana Vuice kod završnog miksa. Za master je zaslužan Filip Motovunski, fotografije Matej Jurčević, a za naslovnicu albuma Tea Stražičić.

Koncertna promocija povodom izlaska novog albuma "E.I." zakazana je 9. 6. u zagrebačkom klubu KSET, s početkom u 20:00 sati, a prije toga, u PDV prodavaonici, u Međimurskoj 21, od 17:00 do 19:00 sati Pi će se podružiti s fanovima!

Više informacija o ulaznicama uskoro!