PlugGO - novost na domaćim festivalima, premijerno na Dimensionsu i Outlooku

PlugGO – ''Power for the people''
Dragi naši posjetitelji spektakularnim koncertom otvorenja u pulskoj Areni zapocelo je ovogodišnje izdanje Dimensions festivala Nakon kojega se prebacujemo na Outlook festival koji će biti kruna svih događanja na prekrasnoj lokaciji Fort Punta Christo u Štinjanu kraj Pule. Ovim putem vas obavještavamo da od ove godine imamo odličan novitet u ponudi.

Ostvarena je uspješna suradnja sa nizozemskim partnerima PlugGO. Radi se o prenosivim punjačima za vaše pametne telefone koji vam omogućuju da na licu mjesta napunite svoj pametni telefon do 100%! Uz simboličnu novčanu naknadu na oba festivala ćete moći kupiti ili iznajmiti PlugGO punjač. Nema boljeg dodatka vašem ljubimcu s kojim ćete sigurno provoditi dane i noći slikajući, snimajući omiljene izvođače, prijatelje,  te zabavu na festivalu, bilježeći vama drage trenutke.  Za najoptimalniji rezulat punjača poželjno je da imate vlastiti USB kabel.

Gdje?

Punjači će biti dostupni u ponudi PDV records & merchandise štanda koji će se nalaziti u samome kampu blizu plaže, na putu prema Beach party pozornici.

Svi koji su zainteresirani za ovu novu uslugu za festivalske posjetitelje mogu poslati upit napdv@pozitivanritam.hr.