Promocija B's FUNstallation vinilnog izdanja "Hold On" 31. 5. u PDV prodavaonici ploča

B’s FUNstallation su domaći jazz kolektiv, skupina iskusnih i dobro uigranih glazbenika okupljen oko trubača Zvonimira Bajevića koji kombiniraju suvremeni i klasičan jazz. Surađivali su s Elvis Stanić Group, Jazz Me Do Quintet, Satellite Quartet, Tamara Obrovac Transhistria Ensemble, Jazz Orkestar HRT-a, HGM Jazz orkestar Zagreb, The Problems, Vedran Ružić sekstet, Lasse Lindgren Big Constellation, The Bonebomb, Big band RTV Slovenija kao i s mnogim pop i rock glazbenicima. Članovi benda su Mario Bočić, tenor saksofon, Zvonimir Bajević, truba, krilnica, Luka Žužić, rhodes, Goran Rukavina, kontrabas, bas gitara, Davor Doležal, električna i akustična gitara i Borko Rupena, bubnjevi i gongovi.

"Hold On" je treće diskografsko izdanje benda u desetak godina postojanja, prvi objavljen na vinilu, za koji su, osim benda, zaslužni producenti Robert Nappholz i Zvonimir Bajević, autor vizualnog rješenja albuma Ivan Klis, te izdavač Stipe Mađor i njegova izdavačka kuća Mast produkcija!

Album je bio u najužem izboru nominiran za diskografsku nagradu Porin u kategorijama Najbolji album jazz glazbe i Najbolja jazz skladba, a tijekom ove godine B's FUNstallation su ga i koncertno promovirali po Hrvatskoj! Uz bend i sve navedene zaslužne za nastanak i izlazak vinilnog izdanja, bit će tu i njihovi prijatelji, kolege, a nadamo se i ljubitelji i štovatelji dobrog zvuka kakav može donijeti jedno ovakvo vinilno izdanje!

Vidimo se u srijedu, 31. 5., u 18:00 sati u PDV prodavaonici ploča, na prvom katu Pločnika u Međimurskoj 21, kada ćete, uz još neka iznenađenja, moći kupiti album po promotivnoj cijeni.