Treći rođendan dućana ploča PDV

PDV Records x Merchandise - dućan ploča i popratne opreme
@ Pločnik - Bar*Music*Lifestyle, Međimurska 21, Zagreb
Srijeda, 31.07.2019., 15-21h

Slavimo treću godinu!

Prigodni popusti u dućanu ploča PDV! 
10% na sve LP/CD naslove u ponudi, te 20% na sva izdanja iz kataloga naše izdavačke kuće. Dođi, i počasti se nekim od artikala iz ponude, otkrij neke nove izvođače, te popuni vlastitu glazbenu kolekciju.

Program:
- 15h do 21h u dućanu (druženje, mjuza s gramofona, popusti).
- 18h do 21h: Rasta Altutude Sound aka Keso Selecta inna di roots/dub/reggae vinyl style!

Rasta Altitude Sound (R.A.S.) aka Keso Selecta je mladi reggae/roots/dub/dancehall izvođač koji promovira Rasta kulturu, jedinstvo i ljubav. Njegov stil može se opisati kao energična, pozitivna i kreativna kombinacija bass glazbe. R.A.S. nastupao je na brojnim glazbenim festivalima i glazbenim događanjima kao što su Seasplash Festival (Pula, Hrvatska), Reunited festival (Valpovo, Hrvatska), Gotiva festival (Zenica, BiH), Regeneracija Dunava (Bački Monoštor, Srbija), Strobolodobolos (ARLA festival, Đakovo, Hrvatska), Forestation festival (Donja Zdenčina, Hrvatska)... Također je svirao uz Suns of Dub, Pabla Rastera, Brain Holidayse, Dubbing Sun, Mexican Steppera, Don Oscara, Zenicafaria Soundsystem, Jah Billaha i mnogo drugih.
Keso je osnivač udruge Heshteg koja organizira Ram Jam Session, RAW & Fešta festival i jedan je od voditelja Reggae utorka u Mastersu (RUUM).

http://seasplash-festival.com/hr/artist/2018/rasta-altitude-sound-r-s
https://www.mixcloud.com/EducationTV/educationtv096_keso-selecta
http://reggae.hr/podcast/item/4835-rasta-altitude-sound-podcast

Vidimo se!

www.pdv.com.hr