We Are You presents Zalukar 69 [book promotion & wicked party]

WE ARE YOU presents ZALUKAR 69
Exhibition of new 69 book & wicked party
02/03/2019 | 22h | Cab Club, Ilica 55, Zg
#YouAreWe #Zalukar69 #WeAreYou

You Are We - kolektiv/platforma za promociju umjetnosti i glazbe lansira svoj novi koncept 'We Are You' kroz koji će predstavljati nadarene umjetnike, fotografe, dizajnere i pisce u kombinaciji sa standardnom glazbenom vizijom i selekcijom YAW klupskih večeri.

Za premijerno izdanje 'We Are You' koncepta You Are We na jednu noć, 2. ožujka, oživljava legendarni Cab Club u Ilici, gdje predstavlja novu knjigu naziva 'Šezdesdevetka - Tijek misli malog Zagia' čiji je autor Hrvoje Zalukar, dok grafički dizajn knjige, ali i vizuala za ovu večer, potpisuje Ivor Tomljanovic. Na samoj večeri moći ćete i ekskluzivno kupiti Hrvojevu knjigu po promo cijeni.

Hrvoje Zalukar, magistar umjetnosti, rođen 1984. kao zaljubljenik u fotografiju i film, profesionalno se bavi istim djelatnostima više od 12 godina. Kao fotograf i filmograf surađuje sa brojnim hrvatskim i svjetski poznatim imenima fotografsko-filmske scene. Prezentirao je svoj rad na brojnim samostalnim i grupnim izložbama. On je i veliki mislilac, kontemplativac 21.st. Ponekad ga zovu 69, dečko iz budućnosti.

U sklopu predstavljanja Hrvojeve nove knjige, večernji program podijeljen je u dva dijela. U prvom dijelu, od 22 sata pa do ponoći, nastupat će etablirani glazbeni umjetnici predvođeni legendarnom Zdenkom Kovačićek, a oni su Dora Fodor, Lovro Šicel, Matej Huljev i Robert Domitrović. Spomenuti će nas glazbenici tako na jedinstven način uvesti u drugi dio večernjeg programa. 

U drugom dijelu programa, od ponoći pa sve do 5 sati ujutro, svoj premijerni Live Act predstavit će Willem Vili Milicevic, koji se zadnjih desetak godina najviše bavio skladanjem scenske glazbe, sound designom, videom i interaktivnom multimedijom. Za ovaj nastup koristit će sljedeću opremu: DSI Tetra, AdrenaLInn III, Roland TB-03, Analog Rytm Mk1 Beatstep Pro, Iconnectivity Midi 4, Mikrofon. 

Uz live act Viilija, u drugom dijelu večernjeg programa svoju glazbenu selekciju predstaviti će i duo Bokuzbok, Lazo te Zolium.

---

️ SPECIAL GUESTS (22-00h):
• Zdenka Kovačiček (vokal)
• Dora Fodor (vokal)
• Lovro Šicel (Rock gitara)
• Matej Huljev (gitara)
• Robert Domitrović (bubanj)

️ DJ LINE UP (00-05h):
• Bokuzbok (Ivna Jii & Ines)
• Villi live
• Lazo (You Are We)
• Zolium (Basshaus)

 UPAD (21+):
• Pretprodaja (limitiran broj): 
 50HRK * (+ gratis special event badge)
 Pločnik/PDV Shop (07-02h | Međimurska ulica 21, Zg)
 Hangout Bar (18-02h | Tomićeva 5a, Zg)

* prilikom preuzimanja upada, ostavljaju se podaci za dobivanje privremenog članstva u Glazbeno - umjetnička udruga 'Baltazar'

Na ulazu: TBA

---

O KNJIZI - PREDGOVOR

"Ekspresije, razmišljanja, vicevi, situacije i stanja sazdana u Šezdesdevetki nisu sasvim izmišljena, imaju korijene u svakodnevnom životu i ovo bi svatko trebao pročitati. Kao must have svakog noćnog ormarića, literatura au de toalet, novo dvodjelno izdanje enciklopedije zajebancije Šezdesdevetka - Tijek misli malog Zagia, djeluje kao zbirka javno-virtualnih facebook statusa unazad 3 godine. Sarkastična nakupina papirnatih misli bez laži i srama, tu je da nas nasmije i oslobodi negativnih misli, svakodnevnih sranja, narcisoidnosti, da nas osvijesti, da nam pokaže pravi put, da nam vrati samopouzdanje, vjeru u ljubav i u sebe. Uživajte u njoj i hvala vam što je čitate. Vaš Zagy."

PROMO CIJENA NA EVENTU:
169HRK za pojedinačnu knjigu
269HRK za komplet od dvije knjige

https://zalukar69.com
https://reversible69.com