Dokumentarac i tribina o vinilnoj kulturi u Vintage Industrial Baru

SUBOTA 23.6.2018. I Vintage Edu Garden – Točka Kulture na rubu Savske: ekskluzivna projekcija filma 'Records Collecting Dust' @Vintage Industrial Bar I Start: 14:00 – 19:00 h I Upad: FREE

U subotu 23.6. u sklopu programa Vintage Edu Garden - Točka kulture na rubu Savske! ekskluzivno prikazujemo jedan od najgledanijih dokumentaraca o vinilima „Records Collecting Dust“, scenarista i redatelja Jason Blackmore.

“ ...a documentary about the music and records that changed our lives!!...“

Jello Biafra, Keith Morris, Chuck Dukowski, David Yow, Mike Watt, Nick Oliveri, Joey Castillo i mnogi drugi podijelit će s cijenjenom publikom svoja prva 'vinilna iskustva', a nakon prikazivanja filma razgovaramo i komentiramo sličnu temu na tribini s gostima za koje smo namjerno 'stisnuli' Caps Lock:

TOMISLAV VRANIĆ, ZDENKO FRANJIĆ i VEDRAN MENIGA 
Moderator: LEO VIDMA

TRAILER : https://goo.gl/Q17Mqq
WEB: recordscollectingdust.com/
FACEBOOK: facebook.com/recordscollectingdust/

'Vintage Edu Garden’ je platforma neformalne edukacije pokrenuta suradnjom Vintage Industriala i Udruge 'Točka Kulture“ s ciljem kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu i mlade kroz neformalno obrazovanje, razvijanje kreativnosti, samoinicijativnost, te poticanje mladih na samoobrazovanje i aktivnu participaciju u suvremenoj kulturnoj i umjetničkoj produkciji kao i široj zajednici.

Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb