Ilija Rudman Exclusive Album Stream & Release Party

Ilija Rudman 'Paradigma' World Exclusive Album Stream & Release Party

Pločnik - Bar, Music & Lifestyle, Međimurska 21, Zagreb
Petak, 13.04.2018., 19-02h, ulaz slobodan!

19-21h
Stream by Education TV via MixmagAdria @ dućan ploča PDV (1. kat)

22-02h 
Imogen Recordings Party @ podrum Klein
22-00h Antonio Zuza - Imogen Recordings
00-02h Ilija Rudman

Posebna čast nam je pozvati na eksluzivnu, svjetsku premijeru, te puštanje u prodaju novog albuma Ilije Rudmana 'Paradigma', koji će se 3 dana poslije pojaviti i u ostatku svijeta. Druženje počinje video prijenosom uživo, od 19-21h u dućanu ploča PDV, koji će uključivati DJ setove i intervjue sa glavnim akterima, te prezentaciju dosadašnjeg rada Imogen Recordingsa, sa naglaskom na novi Ilijin album. Od 22h prelazimo u podrum, i uživanje u setovima Ilije i Antonia.

FB event --> bit.ly/2GDJjc5

Imogen Recordings - label info:
Vinyl Record Label koji su 2015 godine osnovali Antonio Zuza i Ilija Rudman. Zvuk koji predstavljaju leži na Disco i House temeljima. Prvo izdanje, koje je ujedno bilo i poticaj za osnivanje izdavačke kuće, su popularni britanski Disco/Pop band The Brand New Heavies. Na izdanju se nalaze dvije pjesme koje je u svome prepoznatljivom stilu remix-irao Ilija Rudman.Nakon uspješnog prvog izdanja, na label se pridružuje hrvatski pionir dance manije 90ih Ilan Kabiljo. Imogen Recordings izdaje ‘Expressions EP' s dvije pjesme koje neodoljivo podsjećaju na njegove ranije radove i razdoblje 90-ih. 

Treće izdanje obilježila je suradnja sa ekipom iz "Faze Action" i labelom "NuNorthern Soul”, koji se smatraju jednim od pionira Nu Disco scene te njihovim novim projektom “Dos Palos” koji je dodatno zapaprio i Ilija Rudman sa svojom pjesmom “So Much” na B-strani ploče. Još jedna suradnja koja je obilježila 2016. godinu na svim dance floorovima diljem svijeta bilo je četvrto izdanje Imogena “Ilija Rudman - In Her Eyes" sa Andre Espeut-om, vokalistom iz Londona. Pjesma “In Her Eyes” postiže ogroman uspijeh te ju pod ekskluzivnom licencom od Imogena licencira i DEFECTED RECORDS. Uz orginalnu verziju, koju je u cijelosti producirao i aranžirao Ilija Rudman, na ovom izdanju nalazi se i “No Lies Remix” velikog Charles Webstera koji se i danas smatra “tatom” Deep House zvuka. Ploča je postala instant klasik. 

Charles Webster prilikom posjete Zagrebu ostaje impresioniran percepcijom zvuka koji njeguje Imogen te predlaže još jednu suradnju pod svojim mega poznatim alias-om PRESENCE koji nije koristio više od 10 godina. Tako nastaje i peto izdanje Imogena koji zadovoljava i najsofisticiranije ukuse i stilove elektronske glazbe te samim tim zaslužuje i One-sided izdanje, vrlo rijetko korišteno u vinyl industriji.

Za šesto izdanje Ilija se odlučuje zatvoriti u studio i napisati četiri broja koja se spajaju u Trigonometry EP. Trigonometry EP čvrsto potvrđuje status umjetnika te korijene koji su oblikovali i samu diskografsku kuću. Ploča se rasprodaje u rekordnom roku te otvara platformi ogromno poštovanje, što se manifestira sa dolaskom Robert Owensa i Darshan Jesrania (Metro Area) na Imogen Recordings za 2017. Robert Owens pojavljuje se na sedmom izdanju u mix verzijama novopotpisanog engleskog izvođača Ourrae te Imogen rezident remixer-a Ilije Rudmana. Robert Owens vokalni je pionir koji datira još iz 80-ih i definitivno je najveće vokalno ime u house industriji. Ranih 80-ih surađuje sa Larry Heardom (Mr. Fingers) bez kojeg zvuk kojeg danas poznajemo, ne bi postojao.

Nakon EP izdanja s Robert Owens-om i Ourra-om Imogen Recordings izlazi s novim vinilnim izdanjem, ovog puta Jamesa Perrija pod naslovom "The Moods EP". Perri - pjevač, skladatelj, tekstopisac i producent poznat i pod imenom Jimi Polo, afirmirao se na glazbenoj sceni još '90-ih godina prošlog stoljeća. Glazbenik rođen u Chicagu vrlo brzo je postao značajan sudionik rane američke house scene te počeo bilježiti i vrlo impresivne glazbene suradnje. Tek uzgred rečeno jedna od njih bila je sa "Soul II Soul", čiji je bio član baš u periodu kada je grupa osvojila Grammyja. Živio je i u Parizu gdje je radio s Davidom Guettom, Guymanom iz Daft Punka i Martinom Solveigom. 

Kao vrhunac 2018 Imogen Recordings predstavlja treći studijski album Ilije Rudmana pod nazivom “Paradigma LP”.
Imogen Recordings njeguje najviše audio standarde što potvrđuje i sam Viniyl-ni medij izuzetne kvalitete rezan na 180 gram-skoj ploči

https://soundcloud.com/ilija-rudman-music
https://soundcloud.com/antoniozuza

http://imogenrecordings.com/
www.facebook.com/imogenrecordings/
https://soundcloud.com/imogen-recordings
https://twitter.com/imogen_rec
www.instagram.com/imogen_rec/

www.facebook.com/plocnikzg
www.pozitivanritam.hr/plocnik