Nabavi Roba Merchandise x Weekend Media Festival odjevni predmet u PDV shopu po povoljnijim cijenama

Naši stalni suradnici, domaći proizvođači promotivne odjeće Roba Merchandise, izbacili su novu kolekciju posebnih promotivnih artikala za Weekend Media Festival

Weekend majice dugih rukava, hoodice te haljine dugih rukava, sveukupno četiri "fashionable" pamučna artikla možete nabaviti po povoljnijim, "weekend" cijenama putem prednarudžbe koja traje sve do 13. listopada i to putem PDV web dućana  ili u Facebook shopu Roba Merchandise. Nakon zaprimljenih narudžbi, krenut će se u proizvodnju odjeće, a rok isporuke je 20 dana. Svi artikli su nose oznaku i bit će proizvedeni u Hrvatskoj.  

Već nekoliko sezona svjedočimo popularizaciji tzv. merchandisea - promotivnih odjevnih modnih komada koji su pored osnovne funkcije - promoviranja različitih proizvoda, tvrtki, manifestacija, bendova, mobitela, dostavnih službi itd. postali i nezaobilazni komadi za odjevne kombinacije koje viđamo na modnim fotografijama - bilo na izvještajima s Tjedana mode ili kod influencerica na Instagramu. Funkcioniraju i kao suvenir s festivala na kojem ste imali najbolji ljetni provod, ali i kao prilika da se svima da do znanja koju glazbu slušate ili čiju politiku podržavate - slogani, rime, ilustracije, umjetničke intervencije - sve je dozvoljeno. Domaćim tržištem promotivne odjeće koja je tražena i od najzahtjevnijih klijenata te se rado pokazuje i nosi sezonama suvereno vlada Roba Merchandise - modno-proizvodni pogon ispred kojeg stoji Branka Šćepanović, poznata i kao osnivačica visokomodnog brenda Roba i Roba Storea. Više o Roba Merchandise i Branki pročitajte u intervjuu za Buro 24/7.

www.pdv.com.hr/roba
www.facebook.com/pg/branka.roba
www.instagram.com/branka_roba/
www.instagram.com/pdvrecords