PDV pop-up record store na Zagreb Design Weeku

Od petka 11.05. do nedjelje 20.05. na prostoru Tehničkog muzeja Nikola Tesla održat će se peti Zagreb Design Week (nekadašnji Tjedan dizajna). Među brojnim izlagačima i prodavačima pod temom suvremeno/svevremeno naći će se i PDV pop-up record store na kojem ćete moći naći neka od recentnih svjetskih, domaćih i PDV-ovih izdanja. Uz izdanja na ponudi će biti i niz proizvoda za zaštitu i održavanje vaših vinila i gramofona. 

Osim nosačima zvuka PDV će se predstaviti i svojim merchandise sektorom, službenim majicama PDV bendova i festivala u organizaciji Pozitivnog Ritma. U prodaji će također biti i DechkoTzar i Citza Tzarica, muška i ženska streetwear linija beogradskog dizajnerskog dvojca Braća Burazeri

Osim pop-up storeom na expo dijelu, PDV je zastupljen i u večernjem programu ZGDW-a. Na otvaranju tjedna u petak 11.05. u 19:30 nastupit će kreativni direktor Pozitivnog Ritma i PDV-a Vedran Meniga uz Yammatovog Dinu Milića. U nedjelju 13.05. od 14:00 do 20:00 nastupit će Ilija Rudman i predstaviti Imogen Recordings koji se nalazi u PDV-ovoj distribuciji. U ponedjeljak 14.05. u 20:00 nastupit će naš dragi prijatelj i suradnik Petar Dundov, U četvrtak 17.05. u 20:00 će nastupiti Jan Kinčl & Regis Kattie čije se izdanje In Plain Sight LP očekuje krajem mjeseca, a u petak 18.05. nastupit će još jedni dragi prijatelji, bend Šumovi protiv valova.