Sara Renar uživo u Kotaču

Klub Kotač, Pula
Petak, 05.10.2018., 21-02h, ulaz: 40kn
Klub Kotač predstavlja koncert Sare Renar

Sara Renar je nagrađivana zagrebačka kantautorica i pripada skupini najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Iza sebe ima četiri diskografska izdanja. Album Djeca je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP Jesen nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. Tišina iz 2016. je za istu nagradu nominirana za album godine i najbolji alternativni album, a isti album je zaslužio nominaciju za IMPALA europski album godine.

Posljednji live album Gdje povlačiš crtu? odjeknuo je u svim medijima, a prema svim kritikama je revolucionarni i svjetski materijal koji zaslužuje posebnu pažnju.

U posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem Europe i regije. Osim vlastite autorske glazbe, surađivala je na projektima kazališne skupine Montažstroj i umjetničkog kolektiva SKROZ te je česta suradnica književnih manifestacija Goranovo proljeće, Tko Čita?, Sjećanje na Tina i Doručak kod Krleže, a odnedavno je dio pilot projekta Europske Unije za potporu mladih glazbenika European Music Incubator. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove muzičke scene u regiji.

Sarin recentni album Gdje povlačiš crtu? pribavi u PDV-u, ili u našoj pratećoj distributivnoj mreži.

Posjetite:
www.sararenar.com
www.facebook.com/renarsara
soundcloud.com/sara-renar

 

SARA RENAR - Gdje povlačiš crtu? - LP