Zimsko radno vrijeme dućana ploča PDV uz prigodne popuste u studenom

Nezavisna etiketa PDV uskoro slavi petogodišnju obljetnicu izdavačkih aktivnosti. Krenula je sa radom na simboličan datum 1. studenog 2013.g tj. Dan mrtvih koji u svojoj suštini sadrži svojevrstan stav, između ostalih taj je da se u trenucima umiranja diskografije s tim mogu baviti samo zaljubljenici bez kompromisa. Pogotovo kada je riječ o nezavisnoj sferi izdavaštva.

Ovim putem najavljujemo novo, zimsko radno vrijeme našeg żagrebačkog dućana ploča (Međimurska 21, prvi kat Pločnika). Od 1.11.2018. naša su vrata otvorena svakim danom, pon-sub, od 11h-21h osim nedjelje i blagdana. U skladu s tim, te slavljem 5 godina rada etikete koje se proteže kroz cijeli mjesec studeni najavljujemo i prigodne popuste od 15% na sva PDV izdanja u našem katalogu. Tako ćete moći pronaći svoje najdraže (regionalne) izvođače, te ih pribaviti u vinilnom ili CD obliku. Također, uveli smo akciju 4+1 kroz čitav mjesec studeni. To znači da za bilo koja kupljena 4 PDV izdanja (neovisno o formatu) 1 se dobije besplatno i to po vlastitom izboru.To znači da za bilo koja kupljena 4 PDV izdanja (neovisno o formatu) 1 se dobije besplatno i to po vlastitom izboru. Ova prigodna akcija vrijedi i u dućanu ploča PDV u pulskom klubu Kotač.

U narednim će objavama biti riječi o novim događanjima poput lansiranja našeg novog, redizajniranog websitea, i online storea, te friških nadolazećih izdanja etikete PDV!