Uvjeti korištenja

Opći uvjeti poslovanja

Ovaj webshop u vlasništvu je tvrtke Pozitivan ritam d.o.o. Uvjeti poslovanja vrijede za svaku punoljetnu osobu koja je potpuno poslovno sposobna, a koja provedbom online plaćanja prihvaća uvjete poslovanja Pozitivan ritam d.o.o.

Svi materijali objavljeni na stranicama Pozitivan ritam webshopa zaštićeni su autorskim pravima, te se bez odobrenja ne smiju preuzimati, kopirati ni objavljivati prenesni djelomično ili u cijelosti, sukladno Zakonu o autorskim pravima Republike Hrvatske. Pozitivan ritam d.o.o. nastoji osigurati da su podaci i informacije na ovim web stranicama točni. Korisnik izričito prihvaća korištenje ovih web stranica na svoju vlastitu odgovornost. Pozitivan ritam d.o.o. ne jamči da će ove web stranice uvijek biti dostupne i raspoložive, te da neće sadržavati greške ili da će na njima objavljeni podaci biti točni i pouzdani. Pozitivan ritam d.o.o. ne odgovara za štetu ili povredu koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ovih web stranica, ili nečega što je na njima objavljeno. Pozitivan ritam d.o.o. ima pravo bez ograničenja, objašnjena i prethodnog upozorenja suspendirati (privremeno ili trajno) korisnički račun ukoliko postoji osnovana sumnja da je korisnik uključen u aktivnosti koje su u suprotnosti s Uvjetima korištenja ili mogu nanijeti štetu ovim web stranicama ili Pozitivan ritam d.o.o.

Proces kupovine

Kupovina putem našeg webshopa je zaista jednostavna. Korisnik odabire kategoriju proizvoda (npr. Ulaznice) te iz nje odabire određeni proizvod (npr. 11. Seasplash Festival) i količinu istog (za povećat/smanjit količinu, tu su znakovi + i - ). Klikom na gumb Dodaj u košaricu u gornjem desnom uglu pojavljuju se podaci sa korisnikovom trenutnom narudžbom. Na isti način moguće je odabrati i druge proizvode iz naše ponude. Klikom na gumb Narudžba privodite Vašu kupovinu kraju te pristupate dijelu plaćanja iste. Prije odabira načina plaćanja, potebno je otvoriti korisnički račun (molimo Vas da unesete točnu mail adresu radi povratne informacije kartične kuće).

Načini plaćanja

Način plaćanja korisnik odabire klikom na logotip kartice kojom želi izvršiti plaćanje. Moguće je plaćanje slijedećim karticama: Mastercard®, Maestro® i Visa. Nakon odabira kartice, kliknite na gumb Nastavite sa kupovinom. Sustav Vas u tom trenutku prebacuje na Corvus stranicu gdje je potrebno unijeti tražene podatke s kartice. Ukoliko je sve u redu nakon provjere dobit ćete broj narudžbe. Naplata autoriziranog iznosa radi se u trenutku slanja narudžbe, a ukoliko postoji bilo kakva sumnja u istinitost podataka, tvrtka zadržava pravo ne isporučiti robu.

      

Za plaćanje općom uplatnicom, virmanom ili internet bankarstvom označite Bankovni transfer. Unesite tražene podatke, a nakon potvrđivanja narudže, korisnik dobiva na e-mail podatke za uplatu. Rok plaćanja je 5 dana.

Privatnost podataka

Zaštita Vaših osobnih podataka regulirana je Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Vaše osobne podatke, koje dajete dobrovoljno, pohraniti ćemo u našoj evidenciji. Vaše osobne podatke prikupljamo, obrađujemo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanje promotivnih materijala, za unaprjeđenje odnosa sa registriranim korisnicima te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnom karticom. Korisnik je suglasan da mu se društvo Pozitivan ritam d.o.o. može obratiti pisanim putem, telefonski ili elektroničkom poštom te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novostima u svojoj ponudi. U svakom trenutku imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih ili neažurnih podataka, a ukoliko više ne želite primati naše newslettere ili promocijske ponude dovoljna je pismena obavijest.

        

Pozitivan ritam d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja i obrađuje samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza uz privolu korisnika; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući i mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Pozitivan ritam d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Povrat proizvoda

Korisnik ima pravo u roku od 8 (osam) kalendarskih dana od dana dostave proizvoda na zamjenu kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda ukoliko uoči nedostatke na istom. Pozitivan ritam d.o.o. će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku 15 (petnaest) radnih dana od datuma primitka vraćenog proizvoda. U slučaju da zamjenskog proizvoda nema na skladištu, moguće je odabrati druge proizvode iz naše ponude (uz nadoplatu ili povrat razlike u cijeni) ili odabrati povrat sredstava na račun. Troškove povrata proizvoda snosi Pozitivan ritam d.o.o.

Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) s otpremnicom i računom.