Novosti

Trostruko slavlje na dodjeli Ambasadora: PDV, One Dread i Bella Technika osvojili nagrade!

Ovogodišnji Ambasador poprimio je i europski karakter, kako su istaknuli organizatori, time što su razradili sustav dodjele nagrada među kojima je čak 22 hrvatske i 20 regionalnih kategorija, o kojima su odlučivali i struka i publika. Dodjela nagrada Ambasador održana je 30. 11. 2023. u zagrebačkom klubu Boogaloo. Ove je godine tri nagrade za svoj rad i aktivnosti u 2023. dobio PDV, odnosno bendovi koji su potpisani za naš nezavisni label.

Ovog prosinca tradicionalno nastavljamo s "Ploča je uvijek najbolji poklon" kampanjom

"Ploča je uvijek najbolji poklon" akcija je koju smo pokrenuli prije nekoliko godina, a koja osim izdavaštva, ima u cilju promociju prodavaonice ploča, i popratne opreme za ljubitelje vinila, na prvom katu Pločnika, u Međimurskoj 21 u Zagrebu.

Da bismo u mjesecu darivanja razveselili ljubitelje vinilne kulture, i glazbe općenito, od 1. 12. do 31. 12., svi kupci u dućanu ostvaruju 10% popusta na svaku kupnju.

 

Ploča je uvijek najbolji poklon: novo predbožićno izdanje Opločavanja idealno za kupovinu darova

Iza nas je Opločavanje Specijal - Prvi sajam nezavisnih izdavača, koji se odvijao tijekom dva dana 18. i 19. studenog, u prostorima Pločnika i PDV shopa. Ovakav specijalizirani sajam gramofonskih ploča polučio je veliki interes domaćih izdavača te je na prvom izdanju sudjelovalo čak 35 labelova. Glazba na vinilima, ali i CD-ima, kazetama kao i popratni merchandise ima svoje vjerne kupce, kolekcionare i glazbene entuzijaste koji su u velikom broj došli podržati ovo prvo izdanje kao i nadopuniti svoje glazbene kolekcije.

Opločavanje Specijal: Svi domaći labelovi koji sudjeluju na prvom sajmu nezavisnih izdavača!

Reakcije struke na Opločavanje Specijal - Prvi sajam nezavisnih izdavača su iznimno pozitivne, a odaziv je velik. Kako mu samo ime govori, u premijernom izdanju ovaj sajam ploča predstavit će nezavisne izdavače iz Hrvatske. Svaki label imat će svoj štand i prodavati vlastita izdanja, ali i od kolega koji možda nisu mogli prisustvovati osobno. Rasporedili smo ih u dva dana 18. i 19. studenog, stoga rezervirajte nadolazeći vikend za kvalitetan shopping vinila, i ostalih formata.

Rođendanski popust u PDV prodavaonici ploča kroz cijeli studeni!

Simbolično, na Dan mrtvih, 1. 11. 2013., započela je s radom PDV diskografska kuća koja svojim djelovanjem pokušava oživiti domaću glazbenu scenu. U svojoj suštini label drži svojevrstan stav, između ostalih taj je da se u trenucima umiranja diskografije s tim mogu baviti samo zaljubljenici bez kompromisa, pogotovo kada je riječ o nezavisnoj sferi izdavaštva. Vrijeme je proletjelo, puno je izdanja objavljeno, te za nekoliko dana, 1. 11. 2023., slavimo svoj 10. rođendan!

Stranice