Novosti

Slurp! slavi 10 godina uz dobrotvorni karakter i izvođače albuma ‘Healing Sounds'

Slurp! festival ove godine slavi desetogodišnjicu održavanja.

Slurp! festival predstavlja u tekućoj godini najaktualnije s domaće i regionalne elektroniče scene, uz probrane goste iz inozemstva.

U svom prvom velikom jubileju, festival ima humanitarni karakter, te će program činiti producenti i izvođači predstavljeni na nedavno objavljenom, kompilacijskom albumu ‘Healing Sounds - Croatia Earthquake Relief Project'.

Record Store Day (RSD Drops #1) u PDV-u

Pridruži nam se u subotu, 12.6., 12-20h u obilježavanju Record Store Daya / RSD Drops #1! Nudimo 15% popusta na ponudu cjelokupnog asortimana uz 20% popusta na artikle iz našeg kataloga (LP, CD, TS,...). Pogodnosti vrijede isključivo posjetom našem dućanu ploča i popratne opreme (na prvom katu Pločnika). Svi koji plate dobijaju sve kupljeno besplatno!

 

Novo na policama

Objavljen 'Kinki', novi spot Plazmaticka

Koji je početak? Htio sam imati spot u neonskom valu kakvog prakticiraju redatelji Refn, Noé i Cosmatos. 'Piknik' je dokumentarac o predgrađu, a 'Kinki' je gradska štorija pa eto dobre prilike da ga okupamo neonom. Kocanjer je kul lik pa smo brzo kliknuli oko estetike; Dora, Ina i Tonka su rekle da ideji i terminu, Hadra je ustupio auto, a Pločnik je dao prostor.

Plazmatick uživo u dvorištu Medike
#HrđavaVremena su već neko vrijeme jedna od omiljenijih sintagmi kojom objašnjavamo naše „novo normalno”, no kreator ovih riječi nije bilo tko. Njegovo dugogodišnje izbivanje sa „scene” je samo dodatno nagnalo našeg junaka, da ponovno revidira svoje kontrolere i u razmaku od jedne godine isporuči 2 sjajna LP-a elektroničkih užitaka:
 
PLAZMATICK
11.6.2021.
Dvorište Medike
35 kn
 

Stranice