Novosti

Nula u sklopu 3FF festivala u Čakovcu

Pišite u kalendare početak rujna jer opet napadamo pod zidinama Staroga grada! Dvodnevni festival pozitivne energije, dobre glazbe i popratnog programa održati će uz BESPLATAN ulaz. Naravno, i ove godine računamo na kišu, pa nek nas više sile iznenade.

Ljetne prodajne aktivnosti PDV-a

Kako smo već bili najavili, ovo ljeto ne mirujemo, uz odrađene prodajne aktivnosti na Outlook Origins i Defected festivalima u Tisnom, prošli tjedan smo radili čak na tri koncerta, Arctic Monkeysima i Tame Impali u Puli, te na Sabatonu u Opatiji i na sva tri koncerta je bilo više nego odlično.

Arctic Monkeys / 16.8. @ Arena, Pula

Tame Impala / 17.8. @ Arena, Pula

Nula, Stratus i Shin u Močvari

NULA 'Pobjedimo laž Anniversary Tour'
Petak 2.9., vrata 20h, koncert 21h
Upad u pretprodaji: 50 kn, na dan događanja na blagajni kluba: 65 kn

PDV festivalske aktivnosti do kraja ljeta!

Nakon što smo od početka srpnja sudjelovali na festivalima prva tri vikenda (Šibenska gitarijada, Seasplash i Večeri dalmatinskog galeba) “Ljeta na Martinskoj“, tek smo počeli s radnim ljetom jer nas čeka još dosta aktivnosti, i na Martinskoj, te u The Garden Croatia resortu u Tisnom.

KANAL FEST #4
29.7. – 30.7. 2022.
MARTINSKA ŠIBENIK

Ekskluzivna promocija prvog izdanja Aklee Neon na CD-u "Dođi na joji" i novog merchandisea u srijedu, 15.6., u PDV dućanu!

Ove srijede, 15.6., u PDV prodavaonici ploča, na prvom katu Pločnika, od 18:00 sati nas očekuje prava poslastica - naša renomirana glazbenica i kantautorica Aklea Neon, koja zahvaljujući svojim glasovnim sposobnostima te jedinstvenom pojavom, zadnjih godina žari domaćom scenom, održat će promociju svojeg albuma prvijenca “Dođi na joji”, po prvi put dostupnom u fizičkom izdanju kao CD.

Stranice