Novosti

Kali Fat Dub i promocija ‘Životinjske karme’ u DVA OSAM

Nakon dva albuma ‘Ringišpil iz Hada’ & ‘Nakot Azrielov’, desetine festivala, stotine svirki i nekoliko tisuća kilometara iza i ispred njih, stigla je KORONKA i zaustavila svijet! Zaključani u kuće i odvojeni od svega, na što se sve živ čovjek navikne vrlo brzo, posvetili su se trećem albumu koji će ponosno paradirati pod imenom ‘Životinjska Karma’.

PDV Record Store noviteti radio show

U još jednoj specijaliziranoj emisiji, emitiranoj u utorak, 3. studenog, u programu Radija808, možeš preslušati neke od akktualnih vinilnih naslova iz ponude dućana ploča PDV.

PDV je nezavisna diskografska etiketa, koja ovog studenog slavi osmi rođendan.

Osam godina PDV-a

Nezavisna etiketa PDV krenula je s radom na simboličan datum 1. studenog 2013. tj. Dan mrtvih koji u svojoj suštini sadrži svojevrstan stav, između ostalih taj je da se u trenucima umiranja diskografije s tim mogu baviti samo zaljubljenici bez kompromisa. Pogotovo kada je riječ o nezavisnoj sferi izdavaštva.

'Healing Sounds' Radio Show Special

U posebnoj emisiji na Radiju 808, Jan Kinčl nas je proveo kroz cijelu 'Healing Sounds' kompilaciju, stvorenu kako bi pomogla onima najviše stradalima nedavnim potresima. U emisiji se javljaju i neki od autora glazbe, te Nenad Barić, Vedran Meniga i Luka Vucić, kako bi upotpunili priču o sudjelovanju u projektu iz svoje perspektive. Poslušali smo svih 21 pjesama i ispričali neke od detalja iz pozadine stvaranja ovog jedinstvenog domaćeg izdanja elektroničke glazbe.

 

 

Stranice