Novosti

Upoznajte Plazmaticka

Marko Mihalinec aka Plazmatick je glazbeni producent, grafički dizajner te pisac rođen 1979.g. Počeci njegovog aktivnog kreativnog djelovanja sežu u davne devedesete. Već je tada vodio Nuclear Age Nomadz – progresivnu organizaciju mladih fokusiranu na nove medije i web aktivizam. Plazmatickov glazbeni put krenuo je 1996.g. kada je na starom PC-u (486-ici) instalirao prvi softver i počeo sa slaganjem zvukova.

Pravi koncertni doživljaj na Dan pobjede

Više od 40 sudionika, preko pet sati glazbe, osam izvođača i preko 20 tisuća pratitelja i pregleda sukus je subotnjeg online koncerta Dan pobjede. U organizaciji Pozitivnog ritma i Radija 808 odvio se jedinstven medijsko-glazbeni događaj koji je i glazbenicima i publici pružio, u ovom okolnostima, najbliže što se može doći pravom koncertnom iskustvu. I to putem audio i video live streama, sa šest kamera u prostoru, te s direktnim uključivanjem publike u koncert.

Lili Gee i vinilno izdanje 'Android' EP-a

Priča o bendu Lili Gee započinje kada je Lidija Graovac (Soulfingers) u jednom susretu sa Mirom Odakom (Strings, Krug) odlučila da bi voljela napraviti jednu svoju solo pjesmu. Prva pjesma koja je proizašla iz ove suradnje je bila optimistična pop stvar "Sunčan dan" gdje je bilo očito da glazbena kemija između dvaju autora itekako postoji. 

Novi jazz album Vesne Pisarović

Petit Standard”, ili “mali standard”, nije romantičan omaž svemu sitnom i slatkom. On je eksperiment reduciranja, ogoljivanja. Na čelu s vokalisticom Vesnom Pisarović, vođen ritmičkim i harmonijskim pulsom dvojice proslavljenih američkih glazbenika, Johna Betscha i Joea Fonde, u svojoj osnovi ovaj je sastav zamišljen kao istraživanje samog opsega i granica minimalne kombo forme: trija.

Stranice