Novosti

Pozitivan ritam RS w/ Coco Mosquito

Za kraj mjeseca i zadnji Pozitivan ritam Radio Show u ožujku u goste nam stiže Gordan Muratović, naš prominentni autor, skladatelj, aranžer, gitarist i producent. Nedavno je izašao njegov prvi samostalni instrumentalni album l'after life by coco mosquito u izdanju PDV-a. U svojoj srži l'after life glazbeno možemo svrstati pod crossover žanr između saksofonskog jazz kvarteta i synth-wavea.

"l’after life by coco mosquito" je ugledao svjetlo dana

Prvi solo album Coca Mosquita nudi nešto sasvim različito, zanimljivo i neočekivano. Od omotnice – čiju je fotografiju pataka sam snimio - do egzekucije i prezentacije albuma jasno je da je Coco Mosquito u prvi plan stavio glazbu, nastojeći izbjeći sve predvidljive manire showbizz promocije. Drugim riječima, ovo je “čista glazba” za istinske poklonike pa će pronaći put do njih i mimo uobičajene PR strategije koja se postavlja pred uspješne formacije poput Jinxa.
Hrvoje Horvat
 

PDV u Magic Boxu petog izdanja Online koncerta

Magic Box u petom izdanju online koncerta u subotu, 27. ožujka, još jednom predstavlja aktualne glazbenike i glazbene projekte domaće scene koji ni u vrijeme svjetske pandemije nisu prestali stvarati. U općem pomanjkanju živih nastupa, Magic Box je idealna zamjena u obliku šest sati žive glazbe s kombinacijom različitih žanrova i najzanimljivijih autore domaće glazbene scene.

Stranice