Novosti

Ljetna turneja PDV-a

Neumorni tim PDV-a će i ove godine biti prisutan sa svojim prodajnim (mobilnim) štandom kao i službenim merchandise punktovima na nekolicini događanja. Pošto ljeta uvijek provodimo radno i aktivno tako ni ovo neće biti iznimka. Vidimo se na nekom od slijedećih manifestacija!

Treći rođendan dućana ploča PDV

PDV Records x Merchandise - dućan ploča i popratne opreme
@ Pločnik - Bar*Music*Lifestyle, Međimurska 21, Zagreb
Srijeda, 31.07.2019., 15-21h

Slavimo treću godinu!

Prigodni popusti u dućanu ploča PDV! 
10% na sve LP/CD naslove u ponudi, te 20% na sva izdanja iz kataloga naše izdavačke kuće. Dođi, i počasti se nekim od artikala iz ponude, otkrij neke nove izvođače, te popuni vlastitu glazbenu kolekciju.

Choker Room u PDV-u

Moda i glazba nezaobilazne su stvari svakog čovjeka, a svatko ih doživljava na svoj način. No kada se u cijeloj priči pojavi mlada djevojka koja svojim maštovitim novitetom u svijet mode i glazbe uvodi totalnu revoluciju, granice počinju poprimati novi značaj.

KOMPLET SVI PRIVJESCI.jpg

Šumovi protiv valova uz jaka imena na zadarskom Derivat festivalu

Derivat # 1 
Festival dobre glazbe i druženja
Zadar, 19. 07. 2019.

 

Derivat # 1, festival dobre glazbe i druženja, ponosno predstavlja nova imena uz Repetitor i Let 3 koji ekskluzivno za ovu priliku u Zadru svira samo svoja prva dva albuma. 
Riječ je o pravim, manje poznatim biserima, u zadnje vrijeme izuzetno zanimljive hrvatske alternativne glazbene scene čija će snaga, zvuk i energija duboko impresionirati publiku na Derivatu.

Stranice