ABOP i Elemental nastupaju na Future Scope festivalu od 13.5. do 15.5. na zagrebačkom Jarunu

ABOP i Elemental su jedni od izvođača koji ove godine nastupaju na Future Scope festivalu, koji se održava od 13.5. do 15.5. na zagrebačkom Jarunu.

ABOP su jedinstveni, nagrađivani i od glazbenih kritičara iznimno hvaljeni hrvatski bend elektroničke glazbe koji se sastoji od pet izvrsnih glazbenika koji na pozornici bez DJ-a stvaraju plesnu glazbu – uživo! Inspiraciju vuku iz acid housea, techna, electro i drugih žanrova iz samih početaka elektroničke glazbe!

ABOP izdanja potražite na linku --> https://www.pdv.com.hr/artist/abop

Elemental je sedmeročlani bend koji je zapravo nepravedno i teško svrstati u samo jedan žanr, jer njihov glazbeni izričaj je, kako sami kažu, "crossover hip-hopa, rocka, soula, reggaea, pa čak i punka i jazza". Već 24 godine čvrsto na sceni, Elemental u svom portfelju broji osam odličnih albuma, a publika ih obožava zbog sjajnih beatova, iskrenih i britkih tekstova i zato što su autentični, iskreni i svoji.
Elemental izdanja potražite na linku --> https://www.pdv.com.hr/hr/artist/elemental

Ulaznice za Future Scope festival potražite ovdje --> https://www.entrio.hr/event/future-scope-festival--10654, a sve informacije na njihovom Facebook eventu --> https://www.facebook.com/events/629470914830445