Ekskluzivna promocija prvog izdanja Aklee Neon na CD-u "Dođi na joji" i novog merchandisea u srijedu, 15.6., u PDV dućanu!

Ove srijede, 15.6., u PDV prodavaonici ploča, na prvom katu Pločnika, od 18:00 sati nas očekuje prava poslastica - naša renomirana glazbenica i kantautorica Aklea Neon, koja zahvaljujući svojim glasovnim sposobnostima te jedinstvenom pojavom, zadnjih godina žari domaćom scenom, održat će promociju svojeg albuma prvijenca “Dođi na joji”, po prvi put dostupnom u fizičkom izdanju kao CD.

Beskompromisno furajući svoj film, album “Dođi na joji” debitantsko je studijsko izdanje neponovljive osječke vile rime i beata, na kojem predstavlja ukupno 11 žanrovski šarolikih pjesama, okupljenih u jezgrovitu cjelinu zaraznog electro-afro zvuka i melodičnog vokala, a ovom prilikom će se moći kupiti po promotivnoj cijeni!

Uz promociju CD-a, premijerno će biti dostupan i Aklein novi merchandise; njezine službene majice će, prvi put, biti dostupne fanovima, također po akcijskoj cijeni tijekom promocije u srijedu.

Na samoj promociji će se pojaviti i članice njezinog all-girl banda Sound Doulas, a da bi večer stvarno bila za pamćenje pobrinut će se sama Aklea, koja će je, uz druženje s fanovima i potpisivanja CD-a, sama uveličati izvođenjem nekoliko pjesmi s albuma pred samom publikom, njezinim plemenom!

Sve vas pozivamo u srijedu, 15.6., od 18:00 sati, u PDV prodavaonicu na zaista jedinstven provod i druženje.