PDV i ove godine sudjeluje na Long Play Dayu u Šibeniku koji se održava od 2.6. do 4.6.!

Long Play Day, pretvorit će Šibenik tijekom tri dana u metropolu rock kulture. U središtu manifestacije koju uz potporu Grada Šibenika i TZ Grada Šibenika organiziraju udruge Kolektiv 4B, Fotopoetika i kluba Azimut sajam vinilnih ploča, a oko njega se vrti zanimljiv glazbeni, likovni i književni program.

Naš će tim biti prisutan i na ovogodišnjem Long Play Dayu u Šibeniku, koji se održava u subotu, 4.6., ispred kluba Azimut (Obala palih omladinaca), podno stepenica glasovite katedrale sv. Jakova. U ponudi će biti naslovi naše etikete, te pratećih distribucija s kojima surađujemo.

Deseto izdanje manifestacije, Long Play Day, početno zamišljen kao sajam vinila, postaje višednevna manifestacija raznolikog programa posvećena glazbenoj kulturi što je od prve godine bio cilj – jačanje manifestacije kroz godine održavanja do eventa regionalnog značaja. Godine 2013. Šibenik je bio među prvim gradovima u Hrvatskoj koji je počeo obilježavati Svjetski dan prodavaonice ploča (Record Store Day) i ostao jedan od rijetkih koji je od toga uspio napraviti brand koji se u fizičkom obliku, uživo, održao i tijekom dvije pandemijske godine (2020. i 2021.). Deseti LP Day održat će se od 2. do 4. lipnja u Šibeniku, a uključuje izložbe, javne tribine, promocije knjiga i glazbenih albuma, sajam vinila, glazbene i DIY radionice za djecu i odrasle te koncerte.

Sve informacije o sajmu ploča, koncertima i popratno programu su dostupni na Facebook eventu --> https://www.facebook.com/events/706438797270877/706438803937543