PDV na manifestaciji Dvorišta

Ove godine PDV će po prvi put dijelom nesvakidašnjeg događanja pod imenom Dvorišta koje se odvija od 13.7 - 22.7. na više različitih lokacija na zagrebačkom Gornjem Gradu.

PDV će imati svoj štand u prekrasnom ambijentu dvorišta obitelji Milovac (Opatička 19) sa probranim vinilnim naslovima, te će za vrijeme trajanja cijelog događanja članovi tima svaki dan vršiti selekciju pjesama prošaranih raznim (pod)žanrovima, i pobrinuti se za audio ugođaj. Ovo je inače lokacija na kojoj je rođen skladatelj i violončelist Rudolf Matz, na kojoj je živjela velika ljubav slavnog hrvatskog skladatelja Vatroslava Lisinskog Hedviga Ban te na kojoj je prema legendi nastala prva hrvatska opera Ljubav i zloba.

Tijekom deset nezaboravnih dana posjetitelji imaju jedinstvenu priliku zaviriti iza fasada nekih od najljepših zagrebačkih palača i doživjeti čarobne ambijente ovih jedinstvenih gornjogradskih prostora. No čeka ih tu i puno dobre urbane zabave, jer se u dvorištima mogu osvježiti slasnim zalogajima, osvježavajućim gutljajima i dobro se zabaviti uz prvorazredne glazbene izvođače i žive svirke od jazza i klasike do popa.

Na različitim, i jedinstvenim zagrebačkim lokacijama svako dvorište priča samo svoju, jednu, jedinstvenu i neponovljivu priču, a samo Dvorišta znaju ih – sve!

http://dvorista.in/
facebook.com/dvorista
p
dv.com.hr