PDV na online koncertu Dan pobjede

U sklopu online koncerta Dan pobjede u organizaciji Pozitivnog ritma i Radia 808, PDV će biti na mjestu događaja sa štandom gdje će provesti virtualnu prezentaciju izdavačke kuće, izdanja zastupljenih izvođača uz poziv publici i zainteresiranima za potporu.

Pridružite se ovom jedinstvenom glazbenom projektu u subotu, 9.svibnja, od 18 sati, video streamom uživo iz HUB385 gdje će nastupiti neki od najpoznatijih autora domaće nezavisne glazbene scene, svih žanrova i generacija. Koncert će se moći pratiti putem Radio 808 web stranice.

Nastupaju: Darko Rundek, Plesač Sporog Stepa, Sara Renar, Koolade, Kozmodrum, Anja G & Dr.Obi, ZMaJ, Šumski

                                                            FB event --> Online koncert Dan pobjede

 

Jedan od najznačajnijih domaćih autora još od 1980-tih, Darko Rundek je pjevač, skladatelj, glumac i pjesnik. Njegova je glazba obilježila generacije, kako ona koju je stvarao u legendarnom novovalnom zagrebačkom bendu Haustor, tako i ona koju radi kao solo glazbenik ili u sklopu projekta Rundek Cargo Orkestar.


Max Juričić započeo je kao pionir novog vala s Azrom, Filmom i Le Cinema, 90-tih s Vješticama predvodio je world music scenu, početkom ovog stoljeća sa Šo!mazgoon i Gego&Picign bandom pokrenuo otočki val, od 2009. vodi Ljetno kino, a 2018. pokreće autorski projekt Plesač Sporog Stepa.


Sara Renar pripada grupi najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Njezin glazbeni stil može se opisati kao eksperimentalni / indie / pop, miješajući suptilne melodije s elektroničkim i kazališnim elementima.

 

Masters of Ceremony: Nora Krstulović & Goran Pirš - Piro
Sound Supervisor & Audio Mix: Robert Martinović – Robi
Live Video Mix & Streaming: Gordan Antić
Audio Stream: Leo Hekman - Griva
PR: Maja Gujinović
Design: Danijel Sikora - Six
Production: Ilko Čulić (Radio 808) & Vedran Meniga (Pozitivan Ritam)