PDV pop-up dućan ploča na Seasplash i Slurp! festivalima

Seasplash festival se vraća na Martinsku kod Šibenika gdje će od 16. do 19. srpnja proslaviti svoju punoljetnost. Predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i promovirajući soundsystem kulturu, Seasplash je već 18 godina prava poslastica za sve ljubitelje reggae, dub, drum’n’bass, dancehall, jungle, ska, ali i ostale srodne elektronske glazbe.

PDV tim biti će na mjestu događaja kao i prošle godine uz pop-up dućan za vrijeme trajanja festivala. Smješten u samom srcu lokacije definitivno će biti mjesto susreta i dobrih vibracija. U ponudi artikala naći će se vinilna izdanja naše etikete, pratećih distribucija s kojima surađujemo uz ostatak probrane selekcije koja će zasigurno zadovoljiti posjetitelje. Također, biti će i raznog merchandisea, knjiga, kul zaštitnih maskica kao i ponuda domaćeg brenda Sapunoteka.

ZION TRAIN - Illuminate - LP/CD                   

     

Britanski dub pioniri, Zion Train vraćaju se nakon sedam godina od zadnjeg nastupa na Seasplash festivalu i to s novim studijskim albumom “Illuminate”.

KANDŽIJA - Plafon - CD

Kandžija dolazi na krilima nominacije za Porin i vrlo uspješnog zadnjeg albuma “Plafon” koji je sudeći po reakcijama publike i glazbenoj kritici, jedan od najboljih albuma godine.

FILIP MOTOVUNSKI - Ten Years Making Beats - DCD

U svom stvaranju nezaustavljiv je i drum and bass/jungle/hip hop DJ i producent Filip Motovunski, uvijek siguran booking za dobar ples.

EGOLESS - Like A Nuclear Bomb - 12"

Egoless se od 2002. bavi glazbenom produkcijom, stvarajući dub, reggae, jungle i ponekad eksperimentalnu glazbu. Od 2012.g., bilježi bezbroj uspješnih vinilnih te digitalnih izdanja te remikseva za vrlo cijenjene etikete poput: System: Sound, Scrub a Dub, ZamZam, Lion Charge Records, Blacklist, Sentry Records i DEEP MEDI.


Martinska 2020 / maskica
  

Sapunoteka

Sapunoteka, poznat i tražen obiteljski brend prirodne kozmetike koji je pokrenut prije deset godina u Šibeniku. Etični, ručno rađeni proizvodi, veganski koji nisu testirani na životinjama, postali su u malo vremena omiljeni među zaljubljenicima u prirodnu kozmetiku. Proizvodi pristupačnog izgleda i cijene, eko ambalaže, koji osim prirodnih sastojaka sadrže i puno uloženog truda i ljubavi, stvaraju ponudu vrhunske prirodne kozmetike za njegu lica i tijela.
 Slurp! festival / 31.7.-1.8. / Martinska Šibenik

Nakon devet godina provedenih u Puli, festival elektroničke glazbe Slurp! ovo će se ljeto prvi put održati na Martinskoj kod Šibenika. U dva dana festivala, 31. srpnja i 1. kolovoza, na ovu jedinstvenu lokaciju u srcu Dalmacije pristiže preko 20 glazbenih imena.

Tokom festivala u našem pop-up dućanu uz probranu vinilnu selekciju house, techno i sličnih (pod)žanrova moći ćete pribaviti poneko izdanje za vlastitu kolekciju. Biti će dostupna izdanja izvođača te etiketa s kojima surađujemo i distribuiramo kao što su: Jan Kinčl , Blacksoul Music (PEZNT), Get Physical Music, Ilija Rudman (Imogen Recordings), itd.


PEZNT - Paid in Full - DLP

Producentski/DJ duo PEZNT su dašak svježeg zraka na svjetskoj plesnoj glazbenoj zajednici. Na recentno objavljenom albumu 'Paid in Full' gostuju Masta Ace, legenda brooklynske škole hip-hopa, Born I, talentirani rapper iz Washington DC-a, Shyam P, londonski vokalist, autor i producent s trenutnom adresom u Dubaiju te danski kantautor Gregers.

JAN KINCL & REGIS KATTIE - In Plain Sight - LP

Jan Kinčl je zagrebački house i techno DJ, producent i live act. Debitantski album u suradnji s Regisom Kattiejem, jazzom inspiriran "In Plain Sight", opisan je kao "jedan od najznačajnijih djela regionalne suvremene plesne glazbe", a njegove stvari se pojavljuju na etiketama kao što su BBE, Far Out, PDV, i Oye Black Label.

Get Physical Music, berlinska izdavačka kuća koja je na sceni već skoro 20 godina, i koja je ujedno najbolje prodavani label na Beatportu, najvećem svjetskom "dućanu" plesne glazbe.

Imogen Recordings zastupa zvuk zasnovan na house i disco temeljima. Za ovu možda i najintrigantniju domaću etiketu izdaju brojne legende underground glazbe kao što su Kai Alce, Robert Owens, Brand New Heavies, Don Carlos, Charles Webster, Fred Everything, Darshan Jesrani (Metro Area) i Ashley Beedle.