Picnic Galactic / Čudna šuma u Malom pogonu

Inicijatori i organizatori drive-in open air koncerta PICNIC GALACTIC koji je održan u vrijeme lockdowna u Zračnoj luci Franjo Tuđman, u petak, 10. ožujka zauzimaju prostor Malog pogona Tvornice kulture. Povodom objave singlice 'Pljuni na sistem/Čudna šuma' u Malom će pogonu publiku zabavljati Discohernia uz posebne goste Kandžiju i Tomfu (Kawasaki 3P), KUDIKAMO? te ELEVEN.

Discohernia je eklektičan glazbeni projekt koji čine Ivan Beuc (klavijature), Stipe Božinović Mađor (truba i vokal), Tomislav Grubišić (bubanj) te idejni začetnik kolektiva Nedeljko Mikac Mac (bas i vokal). Iako se ne vole svrstavati u kutije i prepuštaju se kreativnoj slobodi, svoju glazbu opisuju kao psihodelični noise s elementima disca, jazza, trancea u funky kombinacijama, ali bez električne gitare.

KUDIKAMO? predstavljaju se kao muzičko-istraživački duo, a čine ga Roko Margeta i Đuro Dobranić. Duo je to koji pluta kroz heavy bass, spacy, dubby, hoppy, balkan i elektro groove improvizacije na analognim synthevima, looperima, sampleru, bubnjevima, melodici te raznim igračkama u službi instrumenata, a sve u svrhu zabave vječito rasplesane publike.

ELEVEN je samostalni live act Ivana Levačića, poznatog kao bubnjara bendova ABOP, Chui te Kries. Levačić svoju glazbu izvodi uživo uz pomoć sintesajzera, sekvencera, samplera i ritam mašina, a karakterizira je zvuk IDM-a, elektra, tehna i drugih žanrova elektroničke glazbe. ELEVEN je 2020. godine osvojio i nagradu Ambassador 2020 za najperspektivniji autorski projekt.

Glazbenu će poslasticu publici u Malom pogonu 10. ožujka priuštiti Discohernia s posebnim gostima Kandžijom i Tomfom, KUDIKAMO? te ELEVEN.

Ulaznice potražite po pretprodajnoj cijeni od 6 eura u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima te online na Entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 8 eura.