Pločnik x Telekom Electronic Beats | Digital Clubnight live stream @ PDV

Nakon Münchena, Beča i Varšave vrijeme je da i mi iz Zagreba mahnemo clubberima iz cijele Europe svojim live streamingom iz dućana ploča PDV (na katu iznad Pločnika)!

Učinit ćemo to u subotu, 13. lipnja, s početkom već u 15:00 sati, te u sklopu hrvatskog izdanja Digital Nightcluba predstaviti pet hrvatskih DJ-a i DJ-ica uz zanimljiv i svima aktualan panel na temu: 2010-2020: Rise Of The Dance Music Festivals In Croatia.

Hrvatsko izdanje Digital Nightcluba live streamom iz dućana ploča PDV svojim će setovima ispuniti Maja Pa, Ivna Ji /dʒiː/, DJ Labud, Funk Guru i Jan Kinčl, dugogodišnji i svima dobro poznati akteri zagrebačkog glazbenog života. Kroz panel će hrvatsku festivalsku scenu međunarodnoj Electronic Beats publici predstaviti Vedran Meniga i Nick Colgan, najistaknutiji te najiskusniji festivalski organizatori s naših područja. Vedran i Nick će dati svoj uvid u to kako je Hrvatska postala festivalska meka, kako je došlo do suradnji s eminentnim festivalskim imenima, kako su se održali svih tih godina i (najvažnije) koja je budućnost programa te kakvi su im planovi nakon epidemije.

Ostanite odgovorni, ali ne i zakinuti za najbolje od naše scene. Gledamo se, gledaju nas i klupski kolege iz ostatka Europe!

FB event --> Pločnik x Telekom Electronic Beats | Digital Clubnight