Prvi studijski album makarskih punkera Pardon "Dalmatinska rapsodija" od danas je u prodaji!

Nakon dugog traganja i eksperimentiranja u raznim kombinacijama, trojica glazbenika Dario Divković, Tonći Zelić i Vinko Lelas konačno su udružili snage kako bi stvorili nešto autentično i eksplozivno, te je nastao bend Pardon.

Sve je počelo kad su bubnjar Dario i basist Tonći pozvali Vinka, s kojim su već dijelili prijateljstvo u lokalnim bendovima, da im se pridruži, prepoznavši u njemu upravo ono što im je nedostajalo; vokal i gitara. Vinko je pristao, dajući svoj pečat i doprinos već spremnom materijalu, koji je brzo sazrio za snimanje. Ubrzo ulaze u studio Tome Miladinovića i snimaju 13 pjesama za debitantski album "Dalmatinska rapsodija" (PDV071), koji predstavlja energičnu smjesu punka s primjesama rocka, metala i hardcorea, osvježavajući zvuk koji odražava iskrenost i strast trojice glazbenika.

Uglavnom progonjeni lošim trendovima, njihova glazba nije samo izraz bunta i nezadovoljstva, već i poziv na promjene i bolje sutra. Kroz svoj zvuk i tekstove, Pardon žele inspirirati ljude i ostaviti svijet boljim mjestom za buduće generacije.

Debitantski album "Dalmatinska rapsodija", u izdanju PDV-a, digitalno i na CD-u, od danas je dostupan na svim streamovima (YouTube, Bandcamp), te na PDV web shopu --> https://www.pdv.com.hr/hr/store/pardon-dalmatinska-rapsodija-cd. Osim na našem webu i na streaming platformama CD možete pronaći u PDV prodavaonici ploča, na 1. katu Pločnika u Međimurskoj 21 u Zagrebu, kao i u svim dućanima u PDV distribuciji.

Već sutra, 13. 4., pod sloganom "Jedan bend, a tri tila, 3 čovika, 400 kila", promocija albuma održat će se na njihovom domaćem terenu, u Dali baru u Makarskoj, s početkom u 21:00.

Zagrebačka promocija albuma zakazana je za točno tjedan dana, 19. 4. u klubu DVA OSAM, u kojem će uz slovenske hardcore veterane Wasserdicht napraviti punk spektakl i publici predstaviti svoj premijerni materijal, ulaznice po cijeni od 7,00 eura potražite na linku --> https://dvaosam.com/event/394-wasserdicht-pardon-dvostruka-promocija-novih-studijskih-izdanja.