Stonebride uživo @ Impulse festival

Impulse Festival vam predstavlja:

Stonebride (Zagreb)
All The Suns (Berlin)
petak, 3. 4. 2020. @Beertija 
vrata: 21.00h
 

Od preko 400 prijavljenih izvođača iz cijele Europe (pa čak i šire) žanrovskog raspona od hip-hopa, preko avangardne glazbe do podžanrova metala, noisea i punka izbor je pao na domaće veterane heavy rocka i “mlade” snage s berlinskom adresom. Odabrana gostujuća kombinacija je stoner-grunge tandem: Stonebride iz Zagreba i berlinski All the Suns. 
 

Stonebride (Zg)
Takozvani “zagrebački sinovi teškog zvuka” - heavy rock bend Stonebride ponovno se vraća u Rijeku nakon 6 godina izbivanja. Od tada su objavili 2 izdanja - full length album “Heavy Envelope”, te aktualni mini album “Animals On Display” Iz 2018. Oba su izdanja objavljena pod nezavisnom etiketom P.D.V. Njihova je glazba vješto i donekle prljavo miješanje podžanrova rocka - psihodelije, stonera, dooma i bluesa uz lagano naginjanje prema grungeu 90ih.

All The Suns (Berlin) je grunge bend iz Berlina nastao 2016. Kako i sami kažu odrasli su na glazbi 90ih, stoga je i njihova glazba kolaž utjecaja idola kao što su Kyuss, Alice In Chains i Deftones (pa čak i Foo Fighters). Dosad su izdali EP “Red Sun” i odradili tridesetak nastupa po Njemačkoj. Na proljeće su na prvoj europskoj turneji. Krajem godine izdaju prvi album.  

◗ ulaznice: 40/60 kn
◗ prodajna mjesta: Dallas Music shop Rijeka, sustav Entrio
◗ napomena: u prodaji je stotinu ulaznica

╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌
Organizaciju Impulse Festivala potpisuju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a za vizualni identitet festivala i ove godine zaslužan je dizajnerski studio Radnja iz Zagreba. Impulse Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Rijeka - Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci i Zaklada Kultura nova.
╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌╌