Uz povratak na zimsko radno vrijeme PDV prodavaonice ploča najavljujemo izrazito dinamičnu jesen!

Dragi naši, ljeto je gotovo završilo, a time i sezona koncerata i festivala na Jadranu. Naš vrijedni PDV team cijelo je ljeto proveo na Marinskoj u Šibeniku, The Garden resortu u Tisnom, te na mnogim koncertima na obali, ali i u Zagrebu, što je značilo da je PDV shop u tom razdoblju radio skraćenim ljetnim radnim vremenom. Tome je sad došao kraj jer smo se vratili, te od ponedjeljka, 11. 9., PDV prodavaonica ploča u Međimurskoj 21, na 1. katu Pločnika, opet radi uobičajeno, od ponedjeljka do petka, od 11:00 do 20:00, te subotom od 13:00 do 17:00. A kao i inače, nikad ne mirujemo, već nas očekuje burna i dinamična jesen, s mnogobrojnim koncertnim nastupima i promocijama bendova s PDV labela, novih izdanja, te puno drugih noviteta.

Izrazito nam je drago da, kao ekskluzivni prodajni partner, sudjelujemo na prvoj međunarodnoj glazbenoj showcase konferenciji SHIP u Šibeniku, od 14. 9. do 17. 9., gdje nas očekuju odlična predavanja, radionice i hrpa koncerata, između ostalog i ### čiji album "Nasilno" smo nedavno objavili na ploči.

Već u četvrtak, 14. 9., Deafness By Noise promocijom novog studijskog albuma "Dial »N« For Noize" otvaraju vrata treće sezone zagrebačkog kluba DVA OSAM!

30. 9., u planinarskom domu Runolist na Medvednici, craft pivovara Saso Mange organizira In Search of the Holy Grail na kojem nas, između ostalih, očekuju nastupi ABOP-a i Bamwisea.

 

Bolji i dinamičniji početak nove sezone nismo mogli ni zamisliti, a o novim izdanjima i nadolazećim koncertima uskoro više, stay tuned!