Vesna Pisarović prvi put na ovogodišnjoj Šibenskoj šansoni s pjesmom 'Ne vjeruj zvijezdama'

Jazz glazbenica Vesna Pisarović u suradnji sa sastavom Truth & Tribe  snimila je novi singl naslovljen Ne vjeruj zvijezdama koji objavljuje pod okriljem Dancing Beara. Autor glazbe je Duško Rapotec, stihova Robert Pilepić, a aranžman potpisuje Mak Murtić.

Ne vjeruj zvijezdama je ljetna, pitka pjesma koja donosi dašak novog, drugačijeg zvuka za koji je zaslužan Mak Murtić koji je s jednim suvremenim aranžmanom pjesmu učinio posebnom kao i njegov sastav Truth ≠ Tribe  kojeg čine odlični glazbenici: Luka Čapeta (električna gitara), Jurica Rukljić ( tuba /s elektronikom), Nenad Kovačić – perkusije i Mak Murtić (tenor saksofon, flauta).Pjesma je snimljena live, a za produkciju se pobrinuo Ante Prgin Surka.Vesna Pisarović se raduje svom prvom nastupu 18. kolovoza 2018. u Šibeniku na ovogodišnjoj 21. Večeri dalmatinske šansone gdje će sa sastavom Truth & Tribe predstaviti pjesmu Ne vjeruj zvijezdama i dodala:„Nakon punih dvanaest godina Ne vjeruj zvijezdama je moj prvi singl jedne autorske pjesme, a i također je prvi put da sudjelujem na Festivalu dalmatinske šansone. Pjesmu mi je poslao i ponudio Duško Rapotec, a ona mi se svidjela odmah na prvo slušanje jer me je melodijom, a posebno harmonijom podsjetila na dobri stari domaći evergreen. Upravo onakav kakvim sam se bavila neko duže  vrijeme i objednila ih na svom posljednjem albumu Naša velika pjesmarica (http://vesnapisarovic.me/pjesmarica).

Ono što me u pjesmi također zaintrigiralo jest kako bi pjesma zazvučala s jednim suvremenom i čak pomalo provokativnim aranžmanom. Odgovor na to je dao Mak Murtić koji je radio aranžman za pjesmu te njegov sastav Truth ≠ Tribe  s kojima je bilo doista zadovoljstvo muzicirati. Vjerujem da je ovo samo početak jedne lijepe buduće suradnje i početak niza nekih novih napisanih i još nenapisanih pjesama.“

Singl Ne vjeruj zvijezdama poslušajte na  YT linku:  https://youtu.be/B7-RsvrlM8o