X-Ray Production u našoj distribuciji

X-Ray Production je francuska nezavisna etiketa aktivna od 2003.g. Poprilično šaroliki u svom djelovanju aktivnosti kojima se bave uključuje: produkciju, promociju, booking, promociju evenata i publishing. Od svojih početaka strategija im je ostala usmjerena na razvoj i uzlaznu putanju izvođača sa svog rostera. U našu ponudu i distribuciju stigla su friška izdanja izvođača Asian Dub Foundation, Biga Ranx, Illustre i Soom T

ASIAN DUB FOUNDATION - Access Denied - DLP / CD​

Unikatna kombinacija tvrdih jungle ritmova, dub bas linija i gitara koje se preklapaju s njihovim južnoazijskim korijenima i militantnim brzim rapom etabilirala je Asian Dub Foundation kao jedan od najboljih live sastava na svijetu. Dokaz je i recentno objavljeno ostvarenje 'Access Denied'.
 

SOOM T - The Arch - LP / CD

Soom T barata riječima i lirikom s nevjerojatnom lakoćom te uvijek promiče iskrenost kroz tesktove. Esencijalna umjetnica underground reggae scene.

BIGA RANX - Good Morning Midnight - DLP / CD​

Od svoje 14 godine Biga se u poptpunosti posvetio glazbi, kreirajući osobni stil putem predanog rada, pišući i skladajući. Briljantno miješajući utjecaje koje voli izražavajući vlastitu viziju reggaea koji je rafiniran i moderan.

ILLUSTRE - Ille - LP / CD

Reperica Illustre s lakoćom hoda tankom linijom između poezije i predanosti. Nošena nepromjenjivom dinamikom, napreduje velikom brzinom te prenosi preplavljujuću energiju.