Zion Train - 30 godina bez kompromisa!

Zion Train, jedni od najutjecajnijih dub sound systema i pioniri britanskog roots reggae zvuka dolaze u klub Kotač u sklopu tuneje povodom 30 godina djelovanja!

Zion Train je britanski dub bend koji je nastao u Oxfordu 1988. godine.Godine 2011. izdali su "The Very Best of Zion Train - Dub Revolutionaries" na world music labelu Nascente, domu izvođača Skatalites, Manu Dibango, Nusrat Fateh Ali Khan i Ladysmith Black Mambazo, te svoj deseti album ‘State of Mind’. Iste su godine održali turneju u SAD-u i europsku turneju, a u 2012. su nastupili u preko 18 zemalja svijeta: prvi puta svirali su na karipskom karnevalu Madasound na Martiniqueu i na kalifornijskom festivalu SNWMF, odradili su petu po redu japansku turneju i četvrtu meksičku turneju, te nastupali na glavnim pozornicama poznatih europskih festivala: Rototom, Outlook, Boomtown…

U svoja postignuća ubrajaju i Jamaican Reggae Grammy za ‘Best Dub Album’ s albumom ‘Live as One’ kojeg su izdali 2007. godine i na kojem su im se pridružili Earl 16, Tippa Irie, Dubdadda, YT, Marlene Johnson, Raiz i Lua, te nastupe na festivalima kao što su Glastonbury, Wicker Man festival u Velikoj Britaniji, Reggae Geel u Belgiji, Rototom Sunsplash u Italiji i Reggae Sun Ska u Francuskoj. Osnivač Zion Traina, Neil Perch, vlasnik je i izdavačke kuće Universal Egg osnovane 1999. godine koja se specijalizirala za dub, elektroničku i svjetsku plesnu glazbu. 

www.wobblyweb.com
www.facebook.com/pg/ZionTrainInDub
www.instagram.com/ziontrainindub
www.twitter.com/ziontrainindub
www.soundcloud.com/zion-train

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Anja G & Dr.Obi

Ovaj duo dolazi iz Zagreba. Anja G & Dr.Obi pokazuju koliko je svestrana njihova glazba koja istražuje različite stilove reggae glazbe; od rootsa do digitalnog. Dr.Obi svoje je glazbeno putovanje započeo u ljeto 2005. u Zagrebu sa svojim još uvijek aktivnim projektom Jahstice Soundom. Iste godine postaje članom najutjecajnijih lokalnih dub i reggae projekata. Svoje zvučno inženjerstvo izučio je kroz rad u Digitron Sound Systemu, a sada radi kao inženjer zvuka za mnoge bendove iz Hrvatske kao i za Pozitivan ritam te se potpisuje kao glavni tehničar Seasplash Festivala. Početkom 2017. počeo je stvarati svoju glazbu u suradnji s Anjom G.

www.soundcloud.com/amplifyahmusic
www.amplifyah.bandcamp.com/releases

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Teddy Lee 

Aktivan na sceni duži niz godina, a kao selektor i DJ od 2004. godine. Njihove šarene selekcije i DJ setovi obuhvaćaju širi raspon glazbenih stilova. Sam za sebe prije će reći da je kolekcionar no DJ. Zato od njegovih setova, očekujte neočekivano.

www.soundcloud.com/teddy-lee

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Foreigners Everywhere - DJ set

Foreigners Everywhere je mladi projekt Puležana Marka Vojnića Gina čiji glazbeni počeci sežu još u 1998. godinu. Ovaj projekt po prvi puta predstavljen je na 15. Seasplash festivalu, a predstavlja dub i punk zvuk prožet anarhističkim mislima, inspiriran slobodom te glazbom bendova poput Bad Brains, The Clash, Bob Marley i sličnima.

www.mixcloud.com/ForeignersEverywhere

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
www.pozitivanritam.hr
seasplash-festival.com

ULAZNICE

FACEBOOK EVENT 

Petak, 17.8.2018. // 22 – 04 
ulaznice u pretprodaji: 60 kn 
(Klub Kotač, Pula / Dućan ploča PDV, Zagreb / sustav Entrio) 
na ulazu: 80 kn

Zion Train 
Anja G & Dr.Obi 
Teddy-Lee 
Foreigners Everywhere