Od danas je u prodaji novi album uživo Inner Terrestrialsa "The Plague Tapes"

Kako smo najavljivali, kraj je godine i stiglo nam je slatko iznenađenje, novi album naširoko omiljenih punk dubbera, ili dub punkera iz južnog Londona - Inner Terrestrials - uživo u CD izdanju, pod nazivom "The Plague Tapes".

U izvrsnoj live produkciji, album je snimljen uživo u Overdrive Studios Deptford u Londonu. Na njemu se bend dokazuje u odličnoj sviračkoj formi, u trenutnoj postavi, u kojoj je osnivački dvojac gitarista (J i Fran), kliknuo sa novim bubnjarem Benom.

Na albumu se nalazi izbor od 16 pjesama, s ostvarenja koja su uslijedila nakon drugog albuma "Escape From New Cross", također snimljenog uživo, i objavljenog 1997. godine.

Utoliko novi album uživo donosi ponajbolje uspješnice sa albuma "X" (2003.), "Tales of Terror" (2012.), i "Heart Of The Free" (2021.), kao i s EP-a "Enter The Dragon" (1999.).

Album izlazi pod kataloškim brojem PDV062, u suradnji s izdavačkim kućama Maloka, Mass Productions, General Strike (Francuska), Fire & Flames Music (Njemačka) i Warrior Charge Records (Italija).

"The Plague Tapes" na CD-u pronađite u ponudi PDV-a, kako u matičnom dućanu ploča (@ Pločnik, Međimurska 21, ZG), tako i na web stranici www.pdv.com.hr, kao i u ostalim dućanima u distribuciji.

Sve dostupne naslove benda, uključujući i ovaj novi live album "The Plague Tapes", pronađite na linku —> www.pdv.com.hr/hr/artist/inner-terrestrials