Plazmatick 'Maziš mi se' - promocija novog albuma

Petak, 13.11.2020.
20h-0:00h

Pločnik (podrum Klein)

Novi album 'Maziš mi se', elektroničkog producenta Plazmaticka premijerno izlazi u petak, 13.11.2020. Zaista simboličan datum!

Uz projekcije spotova i predstavljanje albuma u podrumu Pločnika (Klein), Plazmatick će se ukazati uživo na pozornici nakon 16 godina. Izvesti će selekciju pjesama iz svog opusa s naglaskom na 'Maziš mi se'. Na samom eventu kao i tokom dana na katu iznad Pločnika u dućanu ploča PDV, album 'Maziš mi se' biti će dostupan za kupnju po promotivnim cijenama uključujući i friški Plazmatickov merchandise (T-shirts, Hoodies). 'Maziš mi se' dolazi u dvije vinilne verzije. Standardnoj te kao deluxe dvostruko vinilno izdanje. Deluxe varijanta će sadržavati i nedavno objavljeni uradak 'Hrđava vremena' dok standardna sadrži samo album 'Maziš mi se'.  Plazmatickovu glazbu možemo sa stilom opisati kao bezvremensku kombinaciju basa i bubnja, breakova, nomadskih plemenskih mantri, trip-hopa, dubstepa, organske i elektroničke, ambijentalne i filmske glazbe te jazza.

FB event --> Plazmatick 'Maziš mi se' - promocija novog albuma

*Zbog ograničenog broja ljudi unutar prostora i u skladu s mjerama Nacionalnog stožera molimo sve posjetitelje da se istih i pridržavaju. Maksimalan broj osoba koje prostor može primiti je 40!