Izašao je novi album Plazmaticka 'Maziš mi se'

Elektronika za vaš dom. To je prva i najjednostavnija preporuka uz album “Maziš mi se” koji je ponovno probuđeni Plazmatick zapakirao svega nekoliko tjedana nakon izlaska povratničke longplejke “Hrđava vremena”. U njegovom najnovijem izdanju ima više nego dovoljno materijala za partijanje izvučenog u prednji plan s uvodnom “Pijesak”, technoidnom dizalicom “Neonpunk” i najavnim singlom “Piknik”, ali to je tek prva četvrtina albuma odvažno raširenog na 80-ak minuta. U nastavku se polako otkriva ambijentalna pozadina skrojena taman po mjeri dobro ozvučenog dnevnog boravka.

Ilko Čulić

Niti dva mjeseca od objavljivanja povratničkog albuma Hrđava vremena Plazmatick je izbacio svoj novi dugosvirajući uradak naziva Maziš mi se. Materijal je službeno izašao 13.11.2020. te dolazi u dvije vinilne verzije kao i digitalno. Standardnoj te kao deluxe dvostruko vinilno izdanje. Deluxe varijanta sadrži i nedavno objavljeni uradak Hrđava vremena dok standardna sadrži samo album Maziš mi se.

Album Maziš mi se je zamišljeni soundtrack, audio katarza hrabro bačena na asfalt urbane džungle, s glavnim motorom zvučnih i životnih iskustava, prikupljenih u posljednje dvije godine. Ovo je sjecište različitih utjecaja i kinematografskih audio autocesta.


photo: Ivan Buvinić

 

 

Plazmatick virtualno:
facebook.com/plazmatick
instagram.com/plazmatick
youtube.com/plazmatick
pdv.com.hr/plazmatick